Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
2012.05.31: AZ LD50.HU MÁTÓL READ-ONLY MÚZEUM. KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AZ ELMÚLT 11 ÉVET.liquid

estee

9th

d4m4g3

LD50 e-könyv. Majd.
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

----------------
Ti, LD50 támogatók
 
Felhasználónév
Jelszó
 
MACHINE MUSIC

HARDERGENERATION (NINTH)

PLANETDAMAGE (DAMAGE)

NEGATIVE ART (ZERO)

SOUND OF JAPAN (CASE)

KULTBLOG

BEATS (SAJTOS)

101KLUB

LD50 @ LAST.FM


BLACK-HEAD AGENCY
 
 
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)
 
: : : : : :
 
2009. január 25., Vasárnap 19:41
sunday morning tits & coffee #3
Keanu Reeves fogja Spike-ot alakítani, a Cowboy Bebop filmben. Törölgessétek le a kijelzõrõl az elõbb rá köpött kávét, morzsolgassátok el könnycseppeiteket, mivel egy újabb kultanime készül Hollywood áldozatául esni. Jóreggelt. Ha még szeretnétek esélyt arra, hogy a vizsgaidõszak utolsó napjaiban összekaparjatok pár kreditet, vagy a félév zárás elõtt feljavítsátok a jegyeiteket, akkor ne kattintsatok beljebb, ugyanis masszívan addiktív játék-beöntés vár rátok. Meg usb-s mûpunci és cicimelegítõ. Plusz unikornisok és méltatlanul mellõzött horror-ikercsajok. És persze némi zene, ahogy ez lenni szokott. Katt.
Tudom, sokakat felzaklattam a Keanu Reeves-es hírrel, ezért cserébe itt egy nagyon menõ könyv, hogy visszanyerjétek a lelki békéteket. Ez egy kis, szívet melengetõ, jó érzéssel eltöltõ, aranyos képsor az álmokról, és arról, hogy milyen rossz azoknak, akik szeretkezõ unikornisok helyett mobiltelefonokról képzelegnek. Na jó, unikornis-szex nincs benne, ahhoz ide kattintsatok. Ha nem szeretitek az unikornisokat, akkor viszont mindenki, de leginkább NINth, kedvenc modellnõje, Apnea unikornis lefejezéses képsorát ajánlom figyelmetekbe (és persze a blog többi részét, ahol igencsak finom cuccokra lelhettek).

A beharangozott addiktív játékok sorát a World of Gooval nyitom. A dolgunk csak annyi, hogy a kis bogyókból tornyokat építsünk, ám ezt olyan mértékû kreativitással oldották meg a készítõk, amit játékban már jóideje nem láttam. Sorra hozzák be az újfajta bogyókat, és köréjük egy teljesen elborult és változatos világot raknak, ami mindig képes meglepetést okozni, és akkor a történetrõl még nem is beszéltem. Amikor azt hinném, hogy már lehetetlen ebbõl a koncepcióból újat kihozni, a negyedik fejezetben egy akkora pofont kapok, hogy elõször el sem akarom hinni, hogy ez a játék tényleg létezik.A kongregate.com a leggonoszabb dolog, amit linkelni lehet valakinek. Nem elég, hogy az ott található játékoktól lehetetlen elszakadni, de az achievement rendszerével még el is hiteti az emberrel, hogy a fél éjszakányi villogó bogyók lõdözése nem egy teljesen értelmetlen tevékenység volt, hanem egy komoly érdem, amiért 30 pont jár. Regeljetek ti is, és próbáljátok meg utolérni Nordot, aki elképesztõ módon 27. szintû már. És, hogy mit próbáljatok ki mindenképp? Az épp aktuális kedvenc absztrakt, rácshálós, lõdözõs játék a Dodge, ahol az ûrhajónkat követõ lövedékeket az ellenségekbe kell navigálni, kellemes techno zenére. Az abszolút kedvenc pedig a Karoshi: Suicide Salaryman, ahol a legtöbb játékkal ellentétben nem a túlélésre kell hajtani, hanem az öngyilkosságra. Ám, ahogy azt látni fogjátok, ez néha korántsem egyszerû, és súlyos outside-the-box gondolkodást igényel, hogy ki tudjuk nyírni magunkat. Cserébe pedig rettentõ debil poénok, és egy szétfröccsenõ öltönyös fazon a jutalom.

A zenei teríték ma prüttyögésbõl és breakcore-ból áll. Elõbbi azt a kort idézi, amikor még elképzelhetõ volt, hogy a tévében ne legyen mûsor, és mindenki kedvenc, a twitteren folyton randalírozó, zsémbes képregényírója, Warren Ellis mutatta a blogján. Itt alul pedig Ove-Naxx japán breakcore muzsikus, és rokapenis visual artist közös erõvel megidézte a breakcore esszenciáját: teljesen random, bármilyen elemet magába gyúr, jól megrágja, és a végén csak annyit tudsz kérdezni, hogy "wtf, mi is történt az elõbb?!".Gadget téren cici-jósággal szolgálok fiúknak, lányoknak. Melleket formázó párna minden magányos párának, akinek ezidáig úgy kellett elaludnia, hogy közben nem szorongathatott kellemes domborulatokat, hozzá meg pláne nem bújhatott. Sõtmitöbb, itt a fejedet közéjük süppesztve aludhatsz, anélkül, hogy valaki alattad panaszkodna. A gyengébbik nem tagjainak (meg azoknak a hímeknek, akik kóros mellkihûlésben szenvednek) pedig itt a csodás, usb-s mellmelegítõ. Hisz komoly probléma, ha valaki két kézzel msn-ezik, miközben a webkamerát majd' kiszúrják a didergõ bimbók. Naná, hogy japániából származik ez is.

A vén netes rókák biztos emlékeznek a FUFME inc. 1990 környékén felröppent találmányára. Általános iskola végefele, gimi elejefele a haverokkal el voltunk ámulva az internet és a technika eme csodálatos ötvözetén, mely lényege az volt, hogy a számítógép 5.2"-os foglalatába teszel egy hím modult, a pár pedig a chatszoba túlsó oldalán egy nõ modult. Innentõl már nem kell nagy képzelõerõ, az egyiken egy luk van, a másikból meg kiáll valami, és ahogy az egyik oldalon dugják a gépet, úgy a másik oldalon a gép dugja a teljesen kényelmetlen testhelyzetben levõ nõt. Természetesen a cucc sosem került a szex shopok polcaira, ám ettõl függetlenül beleégett jópár ember fantáziájába. Hogy jön ez ide? A NASA egyik mérnöke tervezett egy usb-s mûpuncit, amely az épp nézett pornófilmmel szinkronban örvendezteti a használóját. Ez már csak egy vagonnyi szenzor, és egy community site-nyira van az egykori FUFME modul feltuningolt megvalósulásától. Jöhet a kérdés, száz éven belül az emberi faj ki fog halni? Ha adnak hozzá melleket, és megtanítják mosogatni, akkor biztosan.

Oizys hívta fel a figyelmem a horror-movies.ca-ra, melyen egy külön rovatot szentelnek a méltatlanul mellõzött B kategóriás hentelõ filmekben feltûnt hölgyeknek. Mert, bizony szegények tényleg annyi mûvért nyeltek már, és annyit sikítottak mûkések elõl menekülve, hogy tényleg megérdemelnének egy díjat. No, ezt a listát böngészve akadtam az Avellan ikrekre, akik még hatalmas láncfûrészek nélkül is simán bealáznák az Olsen ikreket. Jelenleg egy négyes iszapbírkózás deathmach-et vízionálok.Ki lesz az elsõ, aki megmondja, hogy a bevezetõnél a kép mibõl való? Riszpekt pont jár érte. Két hét múlva oda is adom.
| 12 hozzászólás © deadhead
Hozzászólok
zsebi-nyuszi   2009. március 13., Péntek ( 18:52 ) #12
Regisztráció időpontja:
2009. március 11.
Üzenetek száma: 14
na ilyenkor nem jut semmi eszembe :D
Keanu Reeves? Jó színész, de Spike-nak...neee...nameg minek belõle film? Ne csesszék már el, ha erõltetik az úgy nem megy.
Jud   2009. január 28., Szerda ( 20:45 ) (#8) #11
Regisztráció időpontja:
2005. június 21.
Üzenetek száma: 972
kultakutri (#8) írta:
Shir-Khan (#4) írta:
Keanu Reeves fogja Spike-ot alakítani, a Cowboy Bebop filmben.

Rossz Hollywood, rossz! Kopod ki, teszed le! Nem szabad. Nem.

:elsoreakcio:

Keanu kurvara nem illik Spike szerepebe, egyebkentis dugjameg, nehogymar minden hasonlo szerepbe ot akarjak belepasszirozni.
bwááá, valahogy ugyanígy.
ezt nem akartam tudni -_______-

(és ezek után a szereplõgárda többi részét valahogy szintén nem akarom)Nem, nem, nem és nem... Ezt nem akarom megenni, pláne csócsálni, még csak a szagát se akarom érezni, tudomást sem akarok venni róla.
Maga az egész ötlet pokolian elvetemült, hogy filmet akarjanak csinálni belõle. Eleve bosszantó ez a képregényfilmes éra, már maga a fogalom is röhejes szerintem, hogy "képregényfilm" most már rászállnak az animékre is?!
Következõ filmek tippem szerint: Inuyasa X,D Orlando Bloom-mal a fõszerepben, mivel neki úgyis jól áll a hegyes fül, Samurai Champloo, csakis amerikai szereplõkkel, a japán kultúra apró kis morzsái átültetve amerikai polgárháborús szösszenetekbe, Ghost In The Shell, minimum egy Demi Moor korú hölgyemény a fõszerepben, hangsúly a nyakon aluli részekre helyezendõ.

Megyek inkább Filmszemlére :DDD.
Korovjov   2009. január 28., Szerda ( 10:59 ) (#9) #10
Regisztráció időpontja:
2005. november 18.
Üzenetek száma: 7259
"Nem adhatok mást,
csak mi lényegem."

I PISS NAPALM
I'M ON


Selyemvagány

deadhead (#9) írta:
Korovjov (#7) írta:
(#) írta:

Ki lesz az elsõ, aki megmondja, hogy a bevezetõnél a kép mibõl való? Riszpekt pont jár érte.


A buttraped unicorn mappából netán, ahova rögtön beraktam? ;D
Az Avellan ikrek Maximos pikcsöreiért viszont majd jelentkezhetsz nálam abszintért. *_*

na igen, és rögtön utána kaptál egy adag képregényt, amit nem ismertél. na, abból d;

amúgy razoré a riszpekt pont, mert õ a doktor sleeplessre linkelt [:


nem, azt még elõbb kaptam, és ismertem, csak nem volt meg :PPPPPPP
(a képet a whitechapelen láttam a sleepless valamelyik részének teasereként)
(békabaszó ;PPP :flémon, vízon, kávéin:)
deadhead   2009. január 27., Kedd ( 13:01 ) (#7) #9
Regisztráció időpontja:
2004. december 26.
Üzenetek száma: 8391
all this breathing
makes me choke
...
braincrack; space inhalerz
Korovjov (#7) írta:
(#) írta:

Ki lesz az elsõ, aki megmondja, hogy a bevezetõnél a kép mibõl való? Riszpekt pont jár érte.


A buttraped unicorn mappából netán, ahova rögtön beraktam? ;D
Az Avellan ikrek Maximos pikcsöreiért viszont majd jelentkezhetsz nálam abszintért. *_*

na igen, és rögtön utána kaptál egy adag képregényt, amit nem ismertél. na, abból d;

amúgy razoré a riszpekt pont, mert õ a doktor sleeplessre linkelt [:
kultakutri   2009. január 27., Kedd ( 11:49 ) (#4) #8
Regisztráció időpontja:
2007. április 14.
Üzenetek száma: 6104
~fulfill.the.secrets.of
tomorrow
to.change.the.outcome.of
yesterday~
Shir-Khan (#4) írta:
Keanu Reeves fogja Spike-ot alakítani, a Cowboy Bebop filmben.

Rossz Hollywood, rossz! Kopod ki, teszed le! Nem szabad. Nem.

:elsoreakcio:

Keanu kurvara nem illik Spike szerepebe, egyebkentis dugjameg, nehogymar minden hasonlo szerepbe ot akarjak belepasszirozni.
bwááá, valahogy ugyanígy.
ezt nem akartam tudni -_______-

(és ezek után a szereplõgárda többi részét valahogy szintén nem akarom)
Korovjov   2009. január 27., Kedd ( 09:30 ) #7
Regisztráció időpontja:
2005. november 18.
Üzenetek száma: 7259
"Nem adhatok mást,
csak mi lényegem."

I PISS NAPALM
I'M ON


Selyemvagány

(#) írta:

Ki lesz az elsõ, aki megmondja, hogy a bevezetõnél a kép mibõl való? Riszpekt pont jár érte.


A buttraped unicorn mappából netán, ahova rögtön beraktam? ;D
Az Avellan ikrek Maximos pikcsöreiért viszont majd jelentkezhetsz nálam abszintért. *_*
Herbert_West   2009. január 26., Hétfő ( 16:54 ) (#5) #6
Regisztráció időpontja:
2004. szeptember 10.
Üzenetek száma: 20853

HWLD50
kukac
gmail
pont
com
Case (#5) írta:
ezek az Avellan ikrek valami elképesztöen rusnyák. o_O


Hiába no, tíz generációnyi beltenyészet.
Case   2009. január 26., Hétfő ( 14:45 ) #5
Regisztráció időpontja:
2002. október 17.
Üzenetek száma: 7667
RRRÖÖÖAAARRR!
ezek az Avellan ikrek valami elképesztöen rusnyák. o_O
Shir-Khan   2009. január 26., Hétfő ( 12:22 ) #4
Regisztráció időpontja:
2007. február 1.
Üzenetek száma: 6239
Undorconstruction!
Keanu Reeves fogja Spike-ot alakítani, a Cowboy Bebop filmben.

Rossz Hollywood, rossz! Kopod ki, teszed le! Nem szabad. Nem.

:elsoreakcio:

Keanu kurvara nem illik Spike szerepebe, egyebkentis dugjameg, nehogymar minden hasonlo szerepbe ot akarjak belepasszirozni.
oizys   2009. január 26., Hétfő ( 09:15 ) #3
Regisztráció időpontja:
2005. augusztus 3.
Üzenetek száma: 5918
ez a rovat ownz :D
gothpunk   2009. január 25., Vasárnap ( 20:12 ) #1
Regisztráció időpontja:
2003. május 11.
Üzenetek száma: 15044
Innen van a kép asszem. My google fu is enormous. ^^

:(


Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision