Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
2012.05.31: AZ LD50.HU MÁTÓL READ-ONLY MÚZEUM. KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AZ ELMÚLT 11 ÉVET.liquid

estee

9th

d4m4g3

LD50 e-könyv. Majd.
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

----------------
Ti, LD50 támogatók
 
Felhasználónév
Jelszó
 
MACHINE MUSIC

HARDERGENERATION (NINTH)

PLANETDAMAGE (DAMAGE)

NEGATIVE ART (ZERO)

SOUND OF JAPAN (CASE)

KULTBLOG

BEATS (SAJTOS)

101KLUB

LD50 @ LAST.FM


BLACK-HEAD AGENCY
 
 
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)
 
: : : : : :
 
2008. január 14., Hétfő 15:06
De/Vision Noob release party (2007.12.07.)
Szinte már hagyomány, hogy néha-néha, ha koncertet adni nem is, de legalább dj szettjével ellátogat hozzánk Steffen Keth és Thomas Adam. Õk a De/Vision, és ha lehet mp3-at rongyosra hallgatni, akkor én azt tettem az albumaikkal. Épp ezért nagyon vártam már, hogy személyesen is megismerhessem õket. Az ittlétük történéseit írtuk meg Liquiddel (dõlt betûs rész), az õ és Estee fotói színesítik a beszámolót.
A reptérre kiérve sokat nem kellett várnunk Fabe-bel a srácokra, a gépük szinte pontosan leszállt, és a terminálban sem töltöttek sok idõt. Sok cuccot nem hoztak magukkal, viszont a cd-táska nehezebb volt, mint emlékeimben élt... De hát végül is már két éve nem jártak itt, azóta sokfelé DJ-skedtek, így várható volt, hogy jóval több zenét hoznak magukkal. Mikulás napja lévén természetesen nem maradhattak csoki mikulás nélkül, aminek nagyon örültek és ha jól értettem el is vitték a lányoknak ajándékba otthonra. A szállásfoglalás gyorsan megtörtént, ezután kis sétát építettünk be a programba - mivel kétszer jártak már nálunk a srácok, így sok látnivalót már nem nagyon tudtunk volna beiktatni -, éhesek nem voltak, így kerestünk egy helyet ahova beülhettünk iszogatni, beszélgetni, ami végül a Gödör klub lett. Ezek után irány vissza a szállásra, majd gyorsan rendbeszedték magukat a fiúk és már mentünk is a lovagi étterembe enni.

Egyértelmû volt, hogy akkor, amikor dolgom volna, temérdek munka szakad ránk a munkahelyemen, de nem sokkal a többiek után, 7 óra körül én is megérkeztem a Lancelotba. Az asztalon már italok sorakoztak, körülötte pedig Fabe, Steffen, Thomas, Estee és Liquid ücsörgött. Kissé izgultam, hogy ifjúkorom sztárjaival vacsorázhatok, de a megilletõdöttség a bemutatkozás után sikeresen felengedett. Természetesen a magyar kíséretet ismertem, Steffennek voltam új, és Thomast kellett emlékeztetnem, hogy Bolkowban már találkoztunk.

Folyt a társalgás (amibõl kiderült, hogy az emberek seggel rendelkezõ állatok) és a sör, bár vendégeink alapból kissé kapatosak voltak, mivel evésre nem, csak iszogatásra pazaroltak idõt délután. De reméltük, a megrendelt ételek majd jótékonyan hatnak rájuk. (Idõközben Beatrice és Pilu is csatlakozott hozzánk). Amíg várakoztunk egy hastáncoslány pattant az asztalunkra, õ fent, Thomas pedig székek közt ropta: õ itta a leglazábbra magát.


A lábak után végre étellel megrakott táljaink kerültek elénk, és ezután leginkább csak a tetszésnyilvánítások hallatszottak. Mikor már csak csontok, nyársak és gyümölcshéjak sorakoztak elõttünk, belépett Sir Prise, és a legbátrabb embert kereste. Több se kellett nekünk, rögtön Thomasra mutattunk, aki "I f*ck your ass!" felkiáltással a sorozótiszt elé ugrott (persze csak miután kiengedtük). Elõször is egy lányt kellett választania - Estee lett az -, majd szerenádot énekelnie neki. Ez nem ment olyan könnyen; az I Want to Ride My Bicycle és a Love Me Tender szövege nem nagyon akart beugrani a mi segítségünkkel sem, de azért csak teljesítette ezt a feladatot. Ezután már csak esküt kellett tennie a lovaggá ütéséhez, és már mint Sir Thomas, The Brave ült vissza közénk. Betoppant Sir Vivor is, vad kardvívásba fogott Sir Prise-zal, annak rendje módja szerint veszített. Mi jóindulatúan a halálára szavaztunk, de végül élve távozhatott.
Nem sokkal késõbb, a számla rendezése után mi is ezt tettük. Az ajtónálló némi molesztálása után célbavettük a Filtert, ahol Andone Géza tartott bulit (a srácok megjegyezték; nem igaz, hogy mindenki csak az And One-t ismeri, de felvilágosítottuk õket, hogy ez esetben egy emberrõl van szó). Odaérve a csütörtöki nap ellenére is meglehetõsen sok ismerõsbe botlottunk. Fõleg én, mivel épp kollégáim léptek fel Monoporno nevû zenekarukkal. Vendégeink inkább üldögéltek volna sörük mellett, de aztán Thomas-szal bementünk a koncertre, akinek végül olyannyira tetszett, hogy végigtáncolta és lelkendezte az egészet.

Ezután indie partyba fordult a dolog, mi pedig leültünk sörözgetni, dumálgatni. Legalábbis fél egyig, mert ekkor Liquidékkel együtt taxit fogtunk és - meglehetõsen elfáradva a hosszú naptól - hazatértünk. (Fabe már korábban lelépett, hogy kialhassa magát, de végül az éjszaka jó részét egy lerobbant vonatban tölthette...) Úgy láttuk, a fiúk nélkülünk is jól kimulatták magukat, mert mint másnap megtudtuk, reggel 6-ra értek vissza a szállásukra... Végül is a Front 242 miatt jöttek egy nappal elõbb, ami ugyebár elmaradt, így érthetõ volt.
Mivel - ahogy már tuli is írta - sokáig buliztak a srácok, így másnap volt idõnk pihizni nekünk is a buli elõtt. Azért egy-két dolgot be kellett szerezni estére, szóval tettünk egy kört Beatrice-szal a városban, útba ejtve a Blahán a Burger King-et (éhesek is voltunk, na). Mikor épp kifelé tartottunk, Steffenékbe botlottunk (na nem szó szerint), akik lelkesen fogyasztották "reggelijüket" eme gyorsétteremben. Rövidke csevely után elköszöntünk Tõlük, mennünk kellett haza a DJ cuccokért, Õk meg Karácsonyi shoppingolást tartottak még.

Esteevel jó korán mentünk ki a Gyárba, hisz övé volt az elsõ szett, és Steffenék is kezdésre ígérték magukat. Õk késtek egy keveset, de addig is volt idõ kidekorálni a színpadot, elõkészíteni a terepet a merchandise-nak és persze a szelektoroknak.

Az est sztárvendégein látszott, hogy végigitták az elõzõ éjszakát, és túl sokat sem aludtak, de a lényeg az volt, hogy ott voltak. (Rögtön vettem is tõlük egy D/V sapit, ha már egyszer annyi mindent magukkal cipeltek, ne kelljen visszavinniük.) Steffen bírta jobban a macskajajt, õvele el is kortyoltunk pár sört, Thomas volt elég ramaty állapotban, egész éjjel egy, vagy kettõ csúszott le szegénynek.

Szerencsére ez a zenei ízlésüket egyáltalán nem befolyásolta. Fabe után következett Steffen, ekkor a résztvevõk jó része már a nagyterembe gyûlt. Szerintem elég hamar sikerült ráhangolódnia a magyar közönségre, és remek zenéket adott. Ahogy egy órával késõbb Thomas is jó kis blokkot pakolt össze, õ már kicsit keményebb muzsikákkal.


A jó kis testmozgás után következett a tombola, amit a fiúk húztak ki személyesen, Fabe segédletével. A nyertesek nyilván örültek: kellemes kis csomagokat lehetett hazavinni. Ezután kettéoszlott a társaság; kis- és nagyteremben lévõkre (a pultot mindenki szorgalmasan látogatta). Vendégeink mindkettõt felváltva látogatták, hisz mindkét teremben biztosítva volt a jófajta tánczene. A falakat sem kellett kiütni, kényelmesen el lehetett férni, nem volt tömegnyomor.
A srácok bárkivel szívesen elbeszélgettek, a közös fotózkodásokba is minden további nélkül belementek, semmiféle sztárallûrt nem kaptunk a részükrõl. Azért az átdorbézolt éjszaka, és az elõtte lévõ repülõút egy idõ múlva rendesen meglátszott rajtuk. Háromnegyed 3-ig hõsiesen állták a sarat, de ekkor búcsút vettek tõlünk, és a távozás mezejére léptek. Mi azért maradtunk a buli végéig, hisz nem repültünk másnap sehova.Délelõtt 10-re mentünk a srácok elé Beatrice-szal, hogy kikísérjük Õket a reptérre. A kijelentkezés gyorsan megtörtént - azért közben Thomasnak volt ideje elugrani két sajtburgerért a Mekibe és be is vágta õket az elõtérben -, a taxi is pontos volt, így idõben el tudtunk indulni Ferihegyre. Az úton beszélgetés közben szóba került, hogy vajon fognak-e valaha Karácsonyi dalt írni, elõadni - épp egy ilyen szám szólt a rádióban. Egybõl nemmel válaszoltak, de azért felmerült, hogy milyen jól keresnének vele, ezen persze mosolyogtak ezerrel. A becsekkolás után elköszöntünk Tõlük, és megbeszéltük, hogy jövõre (azaz most már idén) találkozunk újra. Akkor még nem tudtuk, hogy májusban majd megyünk Berlinbe a jubileumi bulijukra - 20 éves lesz a zenekar -, valamint március végén bécsi koncertjükre.

Végül Estee és Liquid DJ-blokkjai:

Estee - blokk 1.

Code 64: Guardian (Bariuz remix)
Lights of Euphoria: True Life
Conetik: Cold Eyes (Frozen Plasma remix)
In Strict Confidence: Closing Eyes
System Sin: Judas Kiss
Apoptygma Berzerk: Kathys Song (Ferry Corsten rmx)
Neuroticfish: Wake Me Up (Club edit)

Estee - blokk 2.

Rabia Sorda: Misery
Funker Vogt: History (Timeless decay mix by Icon of Coil)
Muscle and Hate: Violent Playground
Orange Sector: Dynamit
Suicide Commando: Bind Torture Kill (Extended torture)
Nachtmahr: Boom Boom Boom
Combichrist: Get Your Body Beat (Amduscia remix)
Apoptygma Berzerk: Eclipse (APBL2000)


Liquid - Blokk 1.

Mesh: Friends Like These
In Strict Confidence: Seven Lives (De/Vision remix)
The Crüxshadows: Tears (Apoptygma Berzerk mix)
Melotron: Brüder
Kraftwerk: The Robots (live)

Liquid - Blokk 2.

KLOQ: Where JustPhysical
Unterart: Exit
Dope Stars Inc: 10000 Watts
Rotersand: Rushing
Combichrist: Shut up and Shallow
Covenant: We Stand Alone (live)
VNV Nation: The Farthest Star
Frozen Plasma: Irony (live)
Painbastard: Nyctophobia (Remixed by Straftanz)
Melotron: Menschenfresser
Combichrist: Get Your Body Beat
Nine Inch Nails: March of the Pigs (live)
De/Vision: The End
| 10 hozzászólás © tuli
Hozzászólok
Findusz   2008. január 15., Kedd ( 09:10 ) #10
Regisztráció időpontja:
2004. március 10.
Üzenetek száma: 1705
Kisterem überalles volt nagyon jó zenékkel :) hepajkodtam is rendesen ^^
Nagyteremben csak sörért voltam :)
tuli   2008. január 14., Hétfő ( 23:52 ) (#7) #9
Regisztráció időpontja:
2005. április 25.
Üzenetek száma: 569
gaba (#7) írta:
király helyre vittétek kajálni õket:-)


nekik is tetszett nagyon, kár, hogy a kutyákat már kitiltották onnan :) megjegyezték, milyen jól is élünk, de azért mondtuk nekik, hogy nem ez a nagy magyar valóság ;)
gaba   2008. január 14., Hétfő ( 22:21 ) #7
Regisztráció időpontja:
2004. augusztus 2.
Üzenetek száma: 3565
király helyre vittétek kajálni õket,legalább 10 éve oda járunk...kedvencem a szarvas bélszin.....áfonyával,burgonya fánk...nyam.nyam...,vadragú lév...mindig cipóban kérjük...szerzetesek étke....megyek is mindjárt....:-)
-comet-   2008. január 14., Hétfő ( 19:56 ) #6
Regisztráció időpontja:
2007. február 12.
Üzenetek száma: 518
E B M warrior


الله اجيار
Nekem ez egy kicsit kifordult bugi volt,nagyteremben csak érintõlegessen voltam a kisteremben viszont egy massziv hidfõállást sikerült kiépítenem:)igazibunkerfíling.A tetöfoka az volt mikor már vashordó és a csõfogó is beszált az efektgyártásba:))Na ilyen egy EBM buli!!!(ja és ismételten riszpekt a lemezlovasoknak) folyt köv Pénteken;)!!!
tuli   2008. január 14., Hétfő ( 18:29 ) (#1) #5
Regisztráció időpontja:
2005. április 25.
Üzenetek száma: 569
Davina (#1) írta:
A kisteremben egyébként Obsession 1.5 party volt Davina, Gameboy vs Damilaja és tHamas közremûködésével, és nagyon nagy bugi volt , fõleg az elején :)))) . . . aztán a srácok elvették a "kenyerünket" ;)))))))))


jajaj, ezer bocsánat, elõttem volt a flyer írás közben, nekem tök egyértelmû volt, hogy ti csináltátok a kistermet :S ezer bocs! :)
apmd   2008. január 14., Hétfő ( 15:52 ) #4
Regisztráció időpontja:
2007. április 16.
Üzenetek száma: 1389
Az igazat megvallva nekem már kicsit "összefolynak az emlékeim" a decemberi bulikról, nem is tudom most így hirtelen, hogy ez pontosan melyik parti volt, de biztos jó volt :)
damilaja   2008. január 14., Hétfő ( 15:36 ) #2
Regisztráció időpontja:
2005. február 2.
Üzenetek száma: 1866

We Lost The Morning
You Want Heat From The Sun
A Halo Of Smoke, Shame + Bliss
WE JUMPED THE RIVER
You're Way Out There...


jó bulej volt csak én egy kicsit a körmére koppintottam :))
Davina   2008. január 14., Hétfő ( 15:18 ) #1
Regisztráció időpontja:
2004. július 25.
Üzenetek száma: 4417

" rabies should be closed, don't you think? "


skinnypuppy.hu

A kisteremben egyébként Obsession 1.5 party volt Davina, Gameboy vs Damilaja és tHamas közremûködésével, és nagyon nagy bugi volt , fõleg az elején :)))) . . . aztán a srácok elvették a "kenyerünket" ;)))))))))

:(


Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision