Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
2012.05.31: AZ LD50.HU MÁTÓL READ-ONLY MÚZEUM. KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AZ ELMÚLT 11 ÉVET.liquid

estee

9th

d4m4g3

LD50 e-könyv. Majd.
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

----------------
Ti, LD50 támogatók
 
Felhasználónév
Jelszó
 
MACHINE MUSIC

HARDERGENERATION (NINTH)

PLANETDAMAGE (DAMAGE)

NEGATIVE ART (ZERO)

SOUND OF JAPAN (CASE)

KULTBLOG

BEATS (SAJTOS)

101KLUB

LD50 @ LAST.FM


BLACK-HEAD AGENCY
 
 
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)
 
: : : : : :
 
2008. október 2., Csütörtök 16:29
Amphi Festival 2008 - Útleírás és az elsõ nap
Decemberben - mikor elkezdtem kipipálgatni az Amphi-ig hátralévõ napokat - még nem gondoltam volna, hogy a tél ilyen hamar tavaszba fordul, az meg rögtön nyárba, és - bár közben nem úgy tûnt - hamar el is érkezett július 18-a, indulásunk napja.

Azt már tavaly is tudni lehetett, hogy a fellépõk remekül lettek összeválogatva és mennünk kell megnézni õket, de a repjegyek foglalásakor sajnos még nem volt fogalmunk arról, hogy Amphi Cup is lesz, Így amikor mi a 21.30-as géppel felszálltunk, már rég vége is volt. (Nem panaszként említem - bár szívesen megnéztük volna, ahogy a sztárok rúgják a bõrt -, csak errõl most nem lesz beszámoló...) Szövegelésem nagyrészt Estee képeit, valamint kisebb részt Liquidéit kíséri.
Figyelem! A beszámolóban linkek vannak elrejtve.
A gépre való feljutás elõtt hosszasan pakoltuk lefele magunkról a rengeteg szegecses cuccot, meg a bakikat, de a Kölnig tartó, alig kétórás utunk zökkenõmentes volt, csak a robbanásig felfúvódott csipszes zacskó okozott némi riadalmat és derültséget. Hja, õt még a földi nyomás feszítette, mi meg már a felhõk felett jártunk. Alapvetõ fizika, de én azért félve bontottam ki. Ettõl függetlenül sem terroristák, sem légörvények nem akadályoztak meg minket abban, hogy szerencsésen földet érjünk némethonban.

Hála a német precizitásnak, összes csomagunkat épségben felmarkolhattuk, majd - némi tájékozódás után a helyi tömegközlekedést illetõen – elindultunk felkutatni a Hotel Mülheimer Hof-ot, ahol az éjszaka további részét tölteni szándékoztunk (nomeg még pár napot).

Öten kóvályogtunk a nagy német éjszakában: Estee, Beatrice, Liquid mester, Pilu és szerény krónikásotok. Más vágyunk sem volt, mint lemálházni magunkat, lemosni a felhõk porát, majd bevackolni magunkat egyelõre még ismeretlen ágyunkba. És még az is kérdéses volt, hogy jutunk be egyáltalán az éjszaka közepén...

Aztán persze ez is megoldódott, hála korábban érkezett magyar lakótársainknak (Lolitának, Gabinak, Crowinak, Gothpunknak és Plastikchristnak és Tarnak). Sikeresen megleltük a hotelt, ahol a kapuban német billentyûzeten pötyögött magyar nyelvû levél várt minket kapu-, és széfkóddal. Csak így, az ajtóra tûzve, de szerencsére mi markoltuk fel a széfbõl a kulcsokat.

Valahogy felküzdöttük magunkat és cuccainkat a nyolcszázhuszonötödik emeletre a szûk, meredek lépcsõkön, és birtokba vettük hálóhelyeinket. Kellemes kis padláslakást kaptunk, két különálló szobával, konyhával, fürdõvel. Az osztozkodás, tisztálkodás, stb. után 2-3 óra magasságában ágyba zuhantunk, és gyorsan pihenni kezdtünk a már aznapi koncertekre.


Szombat, július 19

Reggelinél aztán szembesültünk vele, hogy mivel az olcsóbb típusú lakhatást választottuk, csak fejenként két zsemlét kaptunk, vajjal, lekvárral, mézzel, meg mogyorókrémmel. Elõtte még láttuk a kiváltságosoknak kikészített, mindenféle földi jóval megrakott asztalokat, de tûzoltásnak a szerényebb kaja is megtette, utána pedig jólesett elszürcsölni a tea és kávé közti átmenetben leledzõ híg, ámde meleg löttyöt.

Többi honfitársunkkal is összefutottunk a lakoma után, aztán délelõttöt jól ellötyögtük, majd sétában nekivágtunk felkeresni végre a helyszínt. Útközben folyamatosan láttuk, hogy jó irányba haladunk, végül meg is érkeztünk az amfiteátrumhoz, ahol a bejutásra várók hada hömpölygött.

Az elõzõ napok rossz ideje után tikkasztó hõségben álltunk be a sorokba, ki-ki a sajátjába. A pass-okért meglehetõsen sokat kellett ácsorogni, rengetegen vártuk, hogy megkaphassuk a bejutáshoz szükséges karszalagjainkat. Ettõl függetlenül eléggé gördülékenyen ment a dolog, nemsokára átcsúsztunk a laza biztonsági ellenõrzésen, és már bent is voltunk.

A kapun átjutva rögtön mi is a fesztiválozó tömeg részévé asszimilálódtunk, el is kapott a jólesõ izgalom az elõttünk álló jóságokra gondolva. A Noisfuf-X-szel szerettük volna indítani zenei túránkat, de errõl ekkor sajnos már lecsúsztunk. 13.00 mutattak az órák. Nagyjából.


Kis híján a Nachtmahr-t is lekéstük, mert már ekkor tömeg hömpölygött a Színház bejáratánál, de a szekusok szerencsére soron kívül beengedtek minket pass-ainkkal (vessetek meg, de ezért tudunk most beszámolni róla).

A fotósok két csoportban tudtak bejutni az árokba; az egyik az elsõ két szám, a másik a következõ kettõ alatt kattintgathatott. Egyelõre még szép kényelmesen el lehetett férni a tánctéren - bár ez nagyjából a késõbbiekben is igaz volt, mert a helybéliek általában a színpaddal szemben tömörültek. Az tény, hogy ott szóltak legjobban az ütemek, viszont oldalt így mindig volt hely táncolni, és látni is lehetett (ha nem épp egy kétméteres arc terpeszkedett a látómezõben).

Szóval nem kellett helyért verekedni, hogy láthassuk a Nachtmahr-t, akik 13.20-kor el is kezdtek zenélni. De nem csak zenélni, vetíteni is, ami kiváltképp tetszett. A képanyag remekül passzolt az ütemekhez, nomeg az egyenruhás háttér-lányok is jól illettek a színpadképbe. Semmi kifogásom nem volt a zene ellen, ám pár szám után megszomjaztam, és erõs ingerem támadt rágyújtani (bent nem lehetett), így elindultam felderíteni a büfé-szekciót.


A Színházban lévõ pultig el sem láttam az elõttem állóktól, ezért belevetettem magam a kinti forgatagba, hátha ott több szerencsével járok. Több kajálda és sörcsap közt válogathattam, ám mindenhol a nem túlzottan rossz, ám unalmas és könnyen felejthetõ ízû helybéli Kölsch-t csapolták, bort pedig az egész fesztiválon nem lehetett szerezni (kivéve persze mézbort, de az más kategória). Kis idõ múlva aztán ösztöneim jelezni kezdtek, és rábukkantam az egyetlen bódéra, ahol Carlsberget lehetett fogyasztani. (Egyébként majdnem mindent 4 ajróért vesztegettek: fél liter sört, kólát, de még az ásványvizet is... A kávélötty csak 2.50 volt. Már ahol.).

Míg az iható sört keresgéltem sikerült elcsípnem a nagyszínpadnál az egyik kedvenc Zeromancer számomat (meg nem mondom már, melyiket), ami legalább annyira jól esett, mint a hideg sör.

Setlist (13.55-14.35)
Intro / Need you like a Drug / Doppelganger I love you / Clone Your Lover / My Little Tragedy / Cupola / I'm Yours to lose / Sounds like Love / Doctor Online / Fade to Smack

Mire visszaküzdöttem magam a Színházba, már színpadon is volt a Grendel és õk aztán rendesen odavágtak, nem lehetett már csak úgy álldogálni, meg nézelõdni a korai idõpont ellenére sem. Na, jó, ez a németek nagy részére nem vonatkozott - õk továbbra is középen álltak, és jó esetben ütemre bólogattak -, de oldalt, és legelöl mozgásba lendült a közönség. Gondolom, az elsõ sorokban magyarok szereztek egymásnak kék-zöld foltokat, ahogy a fesztivál egész ideje alatt a lényegesebb koncerteken. A Soilbleed-nél már rendesen tetõfokára hágott a hangulat, megvolt a katarzis élmény, de két számot azért még rányomtak, kockáztatva ezzel azt, hogy kiköpöm a tüdõmet. De jólesett, az biztos.

Setlist (14.20-15.00)
Void malign / The judges ones / Pax psychosis / Remnants / One.Eight.Zero / Soilbleed / Dirty /Hate this


20 perc átállás után az Ashbury Heights következett, akiket kíváncsian vártam, milyenek is élõben, de végül csak az ajtóból kukkantgattam be rájuk - jóval kellemesebb volt a klíma a ruhatárnál (és ott aljas módon többen rá is gyújtottunk Davinával és Serialkillerrel egyetemben). Annyira nem ragadott magával a zenéjük, hogy teljes hangerõvel hallgassam és közelrõl sem akartam látni, ahogy Yasmine U bénán vonaglik odabent, de azért nem voltak rosszak, zeneileg semmiképp. De pihenni is jó volt kicsit.

Setlist (15.20-16.00)
Illusion / Morningstar in a black car / Bare your teeth / Die by numbers / Cry Havoc / Smaller / Stormbringer / Spiders / World coming down

Sõt, mi több, Estee-vel arra vetemedtünk, hogy míg õk bent zenélgettek, mi kimentünk kicsit körülnézni a szabad levegõn. Mázlink volt, mert sikerült beleszaladnunk a Welle:Erdball showjának fináléjába. Az öltönyös úriemberek nem vacakoltak fényekkel, vagy mindenféle effekttel: a háttérben kifeszített vászonra graffitizgettek bõrruhás lányok, akik egy idõ után a hátteret megunva, saját magukra kezdtek fújkálni. A zene persze a Welle:Erdball-ra jellemzõ elmebeteg elektronikus prüntyögés volt – véleményem szerint zseniális, fõleg a Monoton + Minimal. Miután itt kiszórakoztuk magunkat, visszatértünk a fedett területre. (Ugyancsak csúnya felhõk gyülekeztek ekkor már felettünk. Szó szerint, nem átvitt értelemben).

Setlist (15.00-15.40)
Funkbereit! / Wir wollen keine Menschen sein / 0179-1923954 / Ich bin aus Plastik / Starfighter F-104G / Und es geht ab / Arbeit adelt / Monoton + Minimal / Es geht voran


Sok zenekarral voltam úgy a fesztiválon, hogy elõször láttam, ilyen volt példának okáért a Haujobb. Mindig is legendás csapatnak tartottam õket, és erre a titulusra a koncerten alaposan rá is szolgáltak. Nem ismerem Daniel Myer szüleit, de az biztos, hogy beleadott apait-anyait az alig 3/4 órába, amíg játszottak. A látványelemek szintén teljesen a helyükön voltak: a füst oda gomolygott, ahova kellett, a fénykeverés és a hangzás is tökéletesen profi volt, csillagos ötöst érdemelt a duó és az õket segítõ zenészek is (Guido Fricke és Achim Färber).

Setlist (16.20-17.00)
Anti/ Matter / World Window / Unseeing / Dream Aid / Penetration / Yearning / Eye over You / The Noise Institute /Subsonic / Boom Operator

Ezután D. Myernek nem sok ideje volt pihenni, egyenesen szaladhatott a nagyszínpadra, hogy a másik legendában, a Covenant-ban is zenéljen egy órácskát. Õ jött be elsõként, õt Joakim követte, aki az elõzõ napi focimeccs következményeként mankóval bicegett be, és végül betoppant Eskil is, természetesen mindannyian egetrengetõ ováció közepette. Hatalmas tömeg gyûlt már ekkor össze - ahogy esõfelhõ is. Talán valamilyen fizikai törvényszerûség az, hogy az ekkora tömeg maga fölé vonzza a párás légtömegeket, ami természetesen a koncert kezdetekor a nyakunkba is szakadt. Nem volt kedvem odabent nyomorogni, ezért sok más ronggyá ázott sorstársammal egyetemben oldalról próbáltam hallgatni, ami csak azért volt bajos, mert ott kábé olyan volt a hangzás, mint nagymamám õsi Sokol rádiójáé.

Ezt leszámítva nagyon is hangulatos koncertben volt részünk: amolyan csupa mosoly, jó kedélyû elõadást kaptunk, új és klasszikusnak számító számokkal, hátunk mögött szivárvánnyal – a színpadon és elõtte is mindenki jól érezte magát. (Ezalatt odabent a Tactical Sekt zenélt, és bár én sajna nem tudtam kettészakadni, Estee-nek sikerült róluk párat kattintani...)

Setlist (17.20-18.20)
Monochrome / Bullet / Figurehead / The Men / Stalker / Invisible & Silent / 20Hz / Dead Stars / We stand alone / Ritual Noise


Tactical Sekt képek kommentár nélkül
Ezzel még bõven nem szakadt vége az aznapi élményadagnak (csak az esõnek), mert visszatérve a fedett, száraz színházba, már játszott is a Rotersand. A fotósoknak nyilván erõsen megnehezítette a dolgát a sok vörös és lilás fény, de nagyon jó hangulatot varázsoltak a színpadra. Pont jó arányban voltak elosztva az érzelmesebb, ballada-szerû számok is a pörgõs, táncolhatókkal. Mert táncolni muszáj volt; már a negyedik számnál bevetették az Electronic World Transmission-t – azt hiszem, valamikor akkor hullottam teljesen atomjaimra. Rasc-on végig látszott, hogy teljes szívvel ad elõ (persze a többieken is), ahogy mi is megfelelõen lelkesek voltunk, biztos ezért kaptuk meg ráadásként az Undone-t.

Setlist (18.20-19.10)
Intro / Lost / Almost Violent / Electronic World Transmission (SITD Remix) / I am with you / Merging Oceans / I Cry (Rework) / Exterminate Annihilate Destroy / UndoneEkkor már nagyságrendileg teltház volt bent, maradtunk is a helyünkön, hogy láthassuk a The Klinik-et. Ez is egy olyan projektje Dirk Ivens-nak, amit még rongyossá hallgatott magnókazettákon ismertem meg és hallgattam még rongyosabbá. Vártam is nagyon, örültem is, hogy élõben hallhatom, Dirk is nagyon odatette magát, de 3 vagy 4 szám után úgy döntöttünk Estee-vel, hogy most tudunk idõt szorítani a Combichrist elõtt még enni valamit, mert bizony eléggé megéheztünk ekkorra már. A Black Leather-t szerettem volna nagyon hallani, de ahogy a setlistet elnézem, addigra éhen is haltunk volna, mert az csak a ráadásban következett...

Setlist (19.30-20.30)
Surviving in Europe / Braindamage / Walking with Shadows / Quiet in the Room / Talking to a Stranger / Pain and Pleasure / Mindswitch / Obsession (liquideó) / Stay / Moving Hands / Memories / Feel the Evil / Black Leather / Go Back


Szóval mûélvezet helyett földhözragadtabb szükségleteinket igyekeztünk kielégíteni, amit elég sok helyen megtehettünk - volna, viszont minden kajáldánál hosszas sorok kígyóztak, így maradt a majd' mindenhol elérhetõ curry wurst sült krumplival, ami hamar megvan és finom is. (A második nap végére azért eléggé elegem lett belõle...)

Kicsit lõdörögtünk még a Rajna-parton, a Beach Clubban, aztán jóllakva és szomjunkat oltva próbáltunk visszajutni a terembe, ahova - valóban túlzás nélkül állíthatom - ezrek igyekeztek befele. Turnusokban lett beengedve a Combichrist-ra éhes tömeg, de a limit miatt csak 3000-en juthattak be... Mi a karszalagunkkal szerencsére soron kívül beslisszoltunk, de eléggé érthetetlen, hogy miért nem a nagyszínpadon léptek fel, ahol eközben az Oomph! zenélt. (Nem mintha õket nem szeretném...)
Most már tényleg teltház volt: a nap és a fesztivál egyik fénypontja következett. Andy õrült módjára robbant be a színpadra és ez õrület az egész koncert alatt kitartott, szokás szerint végig adrenalintól fûtve rohangált, pózolt és vigyorgott nekünk. (Mostani kinézetérõl nekem Gun Jack ugrott be - aki ismeri a Tekken-t tudja, mirõl beszélek.)

Bár rögtön az elsõ számban felszólított minket, hogy kussoljunk és nyeljünk, azért a közönség nagy része vele üvöltötte a szövegeket, és aki akart volna sem tudott csak úgy álldogálni – a tömeg mozgásba lendült. Innentõl kezdve aztán nem is volt megállás, Andy energiája leszivárgott közénk és boldogok voltunk attól is, hogy "thank you" helyett "f*ck you"-t kapunk az arcunkba, attól meg fõleg, hogy jobbnál jobb számokkal örvendeztettek meg minket.

Itt már szerencsére oldalt is tökéletes volt a hangzás, a fények is annyira jók voltak és annyira erõteljesen csapódtak be, hogy Sent to destroy-nál már kezdtem azt hinni, tényleg az istenem küldte õket rombolni (pedig Buddhára ez nem túlzottan jellemzõ és még csak nem is isten...). Egy perc pihenõt sem hagytak nekünk (ha ápdétnorbinak kellett volna végigcsinálnia ezt a másfél órát, biztosan a mentõk viszik el), de még az utolsó ráadásnál is együtt mozogtunk és fákkoltunk Andyvel. Abból aztán már sejteni lehetett, véget ért a koncert, hogy a dobos lazán bevágta a mikrofonállványt a bõrök közé és a szintis is nagy lendülettel felragadta a billentyûzetét, mintha elhajítaná, ám végül finom visszatette a helyére és mosolyogva kisétált.

Setlist (21.00-22.30)
Shut Up and Swallow / Today I Woke to the Rain of Blood / This is My Rifle / Electrohead / Get Your Body Beat / Without Emotions / Red / Are You Connected / The Kill / Sent to Destroy (liquideó) / Like To Thank My Buddies / Blut Royale / This Shit Will Fcuk You Up


Ezek után aztán rogyadozó lábakkal, ámde erõsen feldobódva vágtunk neki gyalog a hazaútnak, kipihenendõ az egész napos kiképzést, mert az elõttünk álló vasárnap sem tartogatott kevésbé rangos elõadókat – bár már valamivel kisebb számban.
| 38 hozzászólás © tuli
<<< [3] 2 1 >>>
Hozzászólok
nandi101   2009. február 8., Vasárnap ( 21:03 ) #38
Regisztráció időpontja:
2004. június 28.
Üzenetek száma: 9658
jöhetne a következö adag...
tuli   2008. október 23., Csütörtök ( 22:46 ) (#36) #37
Regisztráció időpontja:
2005. április 25.
Üzenetek száma: 569
Atis (#36) írta:
Hehe, bár ott lettem volna:) De majd jövõre! A fotók a szokásos jó minõségben vannak ahogy tõletek megszokhattuk! Várom a következõ adagot!


készül, készül :)
Atis   2008. október 22., Szerda ( 19:57 ) #36
Regisztráció időpontja:
2004. szeptember 29.
Üzenetek száma: 1533
Gyertyaláng az élet, egy fuvallat a halál. Avagy az élet sosem kellemes, de egy jó lidércnyomásnak megjárja. És még, amit magamévá tettem: Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!

Hehe, bár ott lettem volna:) De majd jövõre! A fotók a szokásos jó minõségben vannak ahogy tõletek megszokhattuk! Várom a következõ adagot!
Teufel   2008. október 17., Péntek ( 17:17 ) #35
Regisztráció időpontja:
2006. január 12.
Üzenetek száma: 98
Fejlesztés alatt!?
Annak a palinak francia barátnõje volt, és a "Dürk" haverja :-(
Amúgy tényleg nagyon jó képek!!!
estee   2008. október 9., Csütörtök ( 15:53 ) #34
Regisztráció időpontja:
2004. február 5.
Üzenetek száma: 747
i am so proud of
what we were
köszönöm szépen a fotókra vonatkozó dícséreteket! :)
.NINA.   2008. október 8., Szerda ( 20:47 ) (#32) #33
Regisztráció időpontja:
2004. február 9.
Üzenetek száma: 979


Life is just a senseless waste of time


Cristyn (#32) írta:
.NINA. (#31) írta:
Cristyn (#28) írta:

.NINA.! Az utolsó kép legalján nem a pasid van?:)


nem, õ M'erás szerzemény! XD
Amphin még nem volt sehol :D
amúgy meg jobban néz ki hehe


Óóó, pardon. Bezavart a hasonló színkombináció, ami a közös képeteken látható:))


megeshet, de csak az alapok hasonlítanak, hehe
a lényeg nem hiszem XD
Cristyn   2008. október 8., Szerda ( 20:28 ) (#31) #32
Regisztráció időpontja:
2007. január 3.
Üzenetek száma: 4956
.NINA. (#31) írta:
Cristyn (#28) írta:

.NINA.! Az utolsó kép legalján nem a pasid van?:)


nem, õ M'erás szerzemény! XD
Amphin még nem volt sehol :D
amúgy meg jobban néz ki hehe


Óóó, pardon. Bezavart a hasonló színkombináció, ami a közös képeteken látható:))
.NINA.   2008. október 8., Szerda ( 20:16 ) (#28) #31
Regisztráció időpontja:
2004. február 9.
Üzenetek száma: 979


Life is just a senseless waste of time


Cristyn (#28) írta:

.NINA.! Az utolsó kép legalján nem a pasid van?:)


nem, õ M'erás szerzemény! XD
Amphin még nem volt sehol :D
amúgy meg jobban néz ki hehe
tuli   2008. október 7., Kedd ( 21:53 ) (#29) #30
Regisztráció időpontja:
2005. április 25.
Üzenetek száma: 569
Davina (#29) írta:
jó kis beszámoló, na de Klinikrõl kimenni??? ejnye :))))
szvsz a Combi most szar volt, hangzás fos . . .

köszi! :)
most már komolyan megszaggatom a ruháimat és hamut szórok a fejemre :D

nekem ez csak a 2. combim volt, nekem jólesett így is :) amúgyis botfülem van ;D
Davina   2008. október 7., Kedd ( 12:12 ) #29
Regisztráció időpontja:
2004. július 25.
Üzenetek száma: 4417

" rabies should be closed, don't you think? "


skinnypuppy.hu

jó kis beszámoló, na de Klinikrõl kimenni??? ejnye :))))

szvsz a Combi most szar volt, hangzás fos . . .
Cristyn   2008. október 6., Hétfő ( 20:01 ) (#25) #28
Regisztráció időpontja:
2007. január 3.
Üzenetek száma: 4956
UfoSalata (#25) írta:
ejjha, ránézésre jó, már tudom, mit fogok olvasgatni ma :)
nekem ez az egész fesztivál egy teljesen új színfolt volt, és nagyon örülök, hogy ott voltam.


Én meg annak örülök, hogy ott voltál ;)
Már nagyon hiányzott nekem egy újabb külföldi party, most kicsit kiélhettem magam.
Az esõ nálam nagyon rányomta a bélyegét, de ettõl függetlenül a Welle:Erdball, a Klinik, a Haujobb nagyon bejött. Ráadásul még a Suicide Commandos Johannal és készült közös kép, maga volt a tökéletes nap:) Sok magyar ismerõssel/baráttal is összehozott sokszor a sors. Számomra ez is jobbá tette a fesztivált.

.NINA.! Az utolsó kép legalján nem a pasid van?:)
tuli   2008. október 6., Hétfő ( 15:31 ) (#26) #27
Regisztráció időpontja:
2005. április 25.
Üzenetek száma: 569
idril (#26) írta:
Jó kis beszámoló lett. Már nagyon vártuk!
Minket nem riasztott el a Covenanttól az esõ, hatalmas buli volt így is!
A Combichrist pedig valóban az egész fesztivál talán legütõsebb buliját hozta össze. Jobb is, hogy nem voltak kint. A Suicide Commando koncert pont azért nem ütött akkorát (majdnem padlót fogtam így is...), mert szabadtéren volt, ráadásul világosban és így kicsit elvesztek a fények meg a hangok.


én is sikeresen ronggyá áztam, mert végig ott voltam, csak éppen hallani nem hallottam oldalról :)

SC nagyon durván jó volt, valóban, írodik is a 2. rész, abban benne lesz :)
idril   2008. október 6., Hétfő ( 13:58 ) #26
Regisztráció időpontja:
2004. augusztus 25.
Üzenetek száma: 3683
Jó kis beszámoló lett. Már nagyon vártuk!

Minket nem riasztott el a Covenanttól az esõ, hatalmas buli volt így is!

A Combichrist pedig valóban az egész fesztivál talán legütõsebb buliját hozta össze. Jobb is, hogy nem voltak kint. A Suicide Commando koncert pont azért nem ütött akkorát (majdnem padlót fogtam így is...), mert szabadtéren volt, ráadásul világosban és így kicsit elvesztek a fények meg a hangok.
crowi   2008. október 6., Hétfő ( 08:42 ) (#22) #24
Regisztráció időpontja:
2006. november 11.
Üzenetek száma: 1716
...lolita... (#22) írta:
Crowi, azért több koncertet is végig jártunk. :)


persze tudom, de az elsõ napról nekem ezek maradtak meg. :)
a többi háttérnek jó volt, nagyjából az egyik fülemen be a másikon ki kategóriák. :D

szerk.: jaigen a Deine Lakaien is aznap volt, eszembe jutott. az elsõ néhány számra lötyögtem, aztán visszamentem hozzátok a susnyás mellé. :)))
<<< [3] 2 1 >>>

:(


Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision