Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
2012.05.31: AZ LD50.HU MÁTÓL READ-ONLY MÚZEUM. KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AZ ELMÚLT 11 ÉVET.liquid

estee

9th

d4m4g3

LD50 e-könyv. Majd.
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

----------------
Ti, LD50 támogatók
 
Felhasználónév
Jelszó
 
MACHINE MUSIC

HARDERGENERATION (NINTH)

PLANETDAMAGE (DAMAGE)

NEGATIVE ART (ZERO)

SOUND OF JAPAN (CASE)

KULTBLOG

BEATS (SAJTOS)

101KLUB

LD50 @ LAST.FM


BLACK-HEAD AGENCY
 
 
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)
 
: : : : : :
 
2006. január 1., Vasárnap 21:20
Combichrist @ Bécs (2005.12.08.)
A bájos külvárosi utcácskában szépen megbújó Monastery meglehetõsen füstös világában 5 EUR a Marlboro és felespohárban adják a Martinit. A hangtechnika izmos, még a leghátsó sarokban ülve is mindenünk remegett az alátevõs basszusoktól, pedig a koncert még el sem kezdõdött. Nagy tanulságként leszögezhetjük, tõlünk akár egy lépéssel nyugatabbra már nagyobb minden, igen, még a cybergót ribancok melle is. (MoFo)


Beljebb AlanTheWild és MoFoMaN kettõs beszámolója, fényképekkel gazdagon illusztrálva!
AlanTheWild beszámolója:

Fél 9-re értünk oda a koncert helyszínére, amit Estee és Liquid kivételével most látogattunk meg elõször. A helyszínrõl sokat nem írnék most, mert korábbi Monastery beszámolókban lehet róla olvasni. A hosszúkás pincehelyiség kb. 200 fõ befogadására alkalmas kényelmesen, az egyik hosszanti oldalát a bárpult foglalja el, míg a végében található egy piciny színpad. A kapunyitás után a magyar kontingens lecsapott az egyik asztalra, és azt körbeülve társalgással ütöttük el az idõt a koncertig.

LIQUID KÉPEI
A közönség összetétele és megjelenése a külföldi fesztiválokon megszokott paraméterekkel írható le: átlagos kinézetû és öltözetû (farmer+t-shirt) klubberek mellett az extrém öltözetû (fûzõ, csipkeszoknya stb.) és sminkkel rendelkezõ partyarcok is megjelentek. Például egy hatalmas kebelméretekkel rendelkezõ, lakkfûzõ, egy szál tanga és harisnya kombinációval rendelkezõ hölgy többször is magára vonta a figyelmet (természetesen e sorok írója le sem vette szemét kedvesérõl, Alin-ról, így csak mások elbeszélésére támaszkodva idézi vissza ezen jelenséget).

Az elõzenekar az osztrák Vicious Dreams volt. Ezzel az énekes-keyboarder felállással lehet, hogy találkozni fogunk még és akkor sok pozitívumot lehet majd írni róluk, de ez nem ez az alkalom volt... A projektet valahol az újabb Negative Format környékén lehetne elhelyezni, de azért minõségben nem közelíti azt meg. A vokalista lány nehezen találta a hangját, és a kb. 40 perces mûsor végén felfedezhetõ volt némi színpadi mozgás is.

ESTEE KÉPEI


LIQUID KÉPEIRövid átállás után megjelent Shaun Frandsen (Glis) aki az aktuális Combichrist turné billentyûse, majd röviddel az intro után Andy LaPlegua is lendületesen színpadra lépett. A This Sh*t Will Fcuk You Up 2005 Tour bécsi eseményén is az Everybody Hates You album jelentette a koncert szinte teljes mûsorát. Így elhangzottak a következõk: This S*It Will Fuck You Up, Enjoy The Abuse, Today I Woke To The Rain Of Blood, Blut Royal, Like To Thank My Buddies, Happy Fcuking Birthday, This Is My Rifle, Lying Sack Of S*It, Without Emotions

ESTEE KÉPEIAndy-nek láthatóan a legnagyobb problémát a színpad miniatûr mérete jelentette, így a hiperaktív színpadi mozgását jelentõs mértékben vissza kellett fognia. Ezt azonban ellensúlyozta, hogy kéznyújtásnyira láthattuk az elõadásához tartozó, õrült sorozatgyilkost idézõ arckifejezéseket, mimikát, amit más helyszíneken (pl. M'era Luna) nem figyelhettünk meg ilyen közvetlen közelrõl. A frontember lelkesedése átragadt a közönségre is, pl. amikor Andy egy rövid ásványvizes üvegbõl történõ kortyolás után nemes egyszerûséggel leköpte a feleslegesnek ítélt vízmennyiséggel az elsõ sort, akkor ezt hatalmas üdvrivalgással fogadta a "keménymag".

LIQUID KÉPEI
A koncert után röviddel megjelent Andy és Shaun, amit mi közös fényképezkedéssel üdvözöltünk. Számomra meglepõ módon a celebekkel történõ fotózás/koccintás lehetõségével többnyire hazánk fiai/lányai éltek, az osztrák sógorok nem jeleskedtek ebben a versenyszámban.

LIQUID KÉPEI


Az afterparty a Front 242 Happiness-szel kezdõdött, amit nagy örömmel üdvözöltünk, de fájó szívvel lassan indulóra fogtuk a dolgot, és hajnal 4 körül már az utasok különbözõ pesti és pest környéki helyszíneken történõ logisztikai elhelyezésével foglalkoztam.


MOFO SZERINT A VILÁG

Saccra százötvenen voltunk, a többnyire nõi közönség egyhangú képet mutatott, már ami a kvázi öltözködést illeti: fekete-fehér csíkos, lakkbõr fûzõk és push-up melltartók helyi versenyében gyönyörködhetett a mohó férfi tekintet. Egy lelkes, ámde még fejlõdésre szoruló elõzenekar (a Vicious Dreams) utáni átszerelést követõen lépett színpadra a Combichrist. A java részt a fogyaszthatóbb második albumra építkezõ koncert a szerény színpadkép ellenére is legjobban az 'odabasz' jelzõvel illethetõ, de ilyet azért mégsem engedünk meg magunknak egy széles tömegekhez szóló cikkben. Maradjunk annyiban, hogy minden CC rajongó álma egy ilyen közvetlen, válogatott rajongói társasággal eltöltött este, ahol szép számmal jelen voltak hazánk fiai-lányai, sõt mi több, jelentõs hozzáadott értéket képviseltek a hangulat fenntartásában (hiába, a magyarok félgõzzel erõsebb bulit csapnak, itt az ideje, hogy a CC hazánkat is meglátogassa, garantáltan ideszoknának). Egy nagyon hálás Andyvel végzõdött a koncert, mi még maradtunk egy picit az érthetetlenül elnyújtott szünet után induló, de a hang- és fénytechnikának köszönhetõen kifejezetten felhúzósra sikeredett, régi slágereket felsorakoztató afteren. Sajnos az idõ szorítása és az álmos tekintetek nyomására idõ elõtt távozni kényszerültünk, vissza a Moszkva tér bûzös hajnali csendéletébe.
| 27 hozzászólás © estee
<<< [2] 1 >>>
Hozzászólok
Wednesdayagi   2006. január 6., Péntek ( 09:29 ) #27
Regisztráció időpontja:
2005. augusztus 23.
Üzenetek száma: 7375


milyen baromi jó lehetett,sajna nem tudtam menni,majd nyáron biztos megnézem magamnak.hátha addigra lesz panzer ag is!!!!!
wolverine   2006. január 2., Hétfő ( 20:25 ) (#24) #25
Regisztráció időpontja:
2005. március 19.
Üzenetek száma: 9412
estee (#24) írta:
wolverine (#21) írta:
szerintem tök ugyanúgy néznek ki, nem?

most nem darabolós sorozatgyilkosnak akarlak titulálni, Eszter, de hát tényleg. O:D

jah, mondtam neki, hogy házas ember létére már ne majmoljon engem, de csak nem ért a szóból, látod.. :D

:röhög:
estee   2006. január 2., Hétfő ( 18:38 ) (#21) #24
Regisztráció időpontja:
2004. február 5.
Üzenetek száma: 747
i am so proud of
what we were
wolverine (#21) írta:
szerintem tök ugyanúgy néznek ki, nem?

most nem darabolós sorozatgyilkosnak akarlak titulálni, Eszter, de hát tényleg. O:D

jah, mondtam neki, hogy házas ember létére már ne majmoljon engem, de csak nem ért a szóból, látod.. :D
wolverine   2006. január 2., Hétfő ( 14:52 ) #21
Regisztráció időpontja:
2005. március 19.
Üzenetek száma: 9412
szerintem tök ugyanúgy néznek ki, nem?

most nem darabolós sorozatgyilkosnak akarlak titulálni, Eszter, de hát tényleg. O:D
liquid   2006. január 2., Hétfő ( 12:46 ) (#17) #19
Regisztráció időpontja:
2004. április 7.
Üzenetek száma: 10139
2011. május 26-án reggel megszületett a lányunk, Korina! Apa lettem! :)
lemora (#17) írta:
...esik rám Andy :)

Ez azért gondolom nem rontott volna a hangulatodon annyira, nem? ;)
Cassandra   2006. január 2., Hétfő ( 12:28 ) #18
Regisztráció időpontja:
2005. február 4.
Üzenetek száma: 1651
" A kényeztetés nem egyenlõ a kielégüléssel"


és mint ahogy már szóvá tettem, még Andy is belépett mozogni a tánctérre :)


:)))
inkáb csak a feje mozgott a tánctéren:))))))De azé állati aranyos volt.
alegnagyobb élményt tudojátok mi nyújtotta neki a kis múanyad lelógók a plafonról:)avval volt elfoglalva jó ideig, a lányok nagy bánatára:)
Cassandra   2006. január 2., Hétfő ( 10:54 ) #16
Regisztráció időpontja:
2005. február 4.
Üzenetek száma: 1651
" A kényeztetés nem egyenlõ a kielégüléssel"


Szerintem a koncival van egy olyan probléme hog yállati elfoglalt Andy, legalábbis én ezt vettemki a szavaiból, de amugy nagyon szereti a magyarokat,

söt amikor Tommal beszéltem az Assemblage 23 ból emlékezett arra h Bécsben találkozott magyarokal és beszélt velük és üzent is azoknak akik ott voltak, szoval nagyon megjegyzik ök ezt.
charlottyn   2006. január 2., Hétfő ( 10:37 ) #15
Regisztráció időpontja:
2004. november 7.
Üzenetek száma: 1124


"Maybe they think I'm naive
because of my babyface
they don't know it's my technique
to survive in this place..."
Dúúúrva volt nagyooon:)! Rég nem éreztem magam ilyen jól koncerten. Csak annyire rövid volt... én simán elviseltem volna a komplett elõzõ albumot is, sõt... szóval ilyet mééééééég!!!
wolverine   2006. január 2., Hétfő ( 10:26 ) (#13) #14
Regisztráció időpontja:
2005. március 19.
Üzenetek száma: 9412
AlanTheWild (#13) írta:
Már csak azért is eljöhetne Bp-re a CC mert szerintem - talán - lejött neki, hogy az elsõ X sorban többségében magyarok voltak...
Szerintem kis túlzással a félházat jelentettünk ;)

nos, vannak azért visszatartó erõk... O:S
de csak megtörnek egyszer már.
<<< [2] 1 >>>

:(


Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision