Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
2012.05.31: AZ LD50.HU MÁTÓL READ-ONLY MÚZEUM. KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AZ ELMÚLT 11 ÉVET.liquid

estee

9th

d4m4g3

LD50 e-könyv. Majd.
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

----------------
Ti, LD50 támogatók
 
Felhasználónév
Jelszó
 
MACHINE MUSIC

HARDERGENERATION (NINTH)

PLANETDAMAGE (DAMAGE)

NEGATIVE ART (ZERO)

SOUND OF JAPAN (CASE)

KULTBLOG

BEATS (SAJTOS)

101KLUB

LD50 @ LAST.FM


BLACK-HEAD AGENCY
 
 
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)
 
: : : : : :
 
2007. március 23., Péntek 21:59
WGT 2006 - 4. nap

Bár alapvetõen elfogult vagyok a Reaper-rel kapcsolatban, ezen a napon azt gondoltam, soha nem fogom megszokni és megszeretni énekkel a jól ismert számokat, maradok továbbra is a demo verzióknál.. Ez azóta változott, de más dolgok nem, pl. a Violent Entity-t azóta sem ismerem jobban.. A Glis háza táján is változás történt, hiszen feloszlottak - gondolom, nem zenei okokból.. Az utánuk következõ Tactical Sekt jó felvezetés volt a God Module-hoz, belõlük aztán tényleg sosem elég. Szívfájdalmamra a 'Victims among friends'-t nem játszották, ellenben kárpótlásuk láthattuk a kisgyereket (gy.k.: a fiatal énekes-szintist, Byron-t) hátast dobni a színpad közepén. A Sonar is kellemes volt, de aztán a Feindflug.. Árgh, erre tényleg nincsenek szavak, ezután biztosan kihagyhatatlan lesz bármikor is. Az And One-ról nem is beszélve, bár most nem csináltak akkora cirkuszi show-t a színpadon, de koncertileg és élményileg tagadhatatlanul megadták, amire vágytam.. (estee)
.. és ahogy Liquid emlékszik erre a napra:

Elérkezett az utolsó nap.
A szokásos módon indult: jó kis reggeli, utána szieszta. De aztán.. visszamentünk ejtõzni és a tévét kapcsolgatva egyszer csak leragadtunk az egyik csatornánál - felvételrõl ment az elõzõ esti 'Depeche Mode at Rock Am Ring', amibe hajnalban már egyszer belealudtunk. Ezúttal természetesen végignéztük, jól fel is dobta a hangulatunkat erre a napra.

11 körül azért elindulunk és még elmentünk shoppingolni kicsit az Agrába, és végre megkóstoltuk az egyetlen magyar étkezde finomságát is, a lángost. Már hiányzott picit a hazai íz - finom volt és jól is esett. Utána végképp búcsút intve a WGT legnagyobb helyszínek, elindultunk a Kohlrabizirkus-ba, amely ezen a napon az egyetlen hely volt, ahol koncerteket néztünk.

Délután 4-kor kezdetét vette a maraton, rögtön Vasi Vallis új projectjével, a Reaper-rel. Vasit felismertük, bár az arcából szinte semmi sem látszódott a maszktól, de a két csuklyás szintisrõl fogalmunk sincs, kik lehetettek, õk teljesen eltakarták magukat. A koncert nem volt rossz, a Reaper dalok nagyon szóltak és számunkra meglepõ módon Vasi megpróbálkozott az énekkel is (bár maszk alól ez nehéz lehettet - talán volt beleépítve egy mikrofon pluszban vagy esetleg play-back volt?), pedig ezek a számok jók ének nélkül is. A közönség soraiban megtaláltuk DJ Sisen-t is, ez jellemzõ volt az egész fesztiválra, sok ismert zenész tûnt fel a koncerteken - mégpedig a közönség soraiban.

REAPER


Liquid fotói
A következõ fellépõ a Violent Entity volt. Õszintén megvallva, az õ koncertjükbõl már semmire sem emlékszem, nekem inkább csak plusz látnivaló volt a Glis fellépéséig.

VIOLENT ENTITY


Shaun projectje aztán már jobban megmozgatott. Látszik, hogy Andyvel (Combichrist) koncertezik sokat, a színpadi produkciója hasonló volt. (Annyit rohangált, hogy alig lehetett lefotózni) Jó kis zúzos ütemhalmot kaptunk, járt is a fejem rendesen a ritmusra.

GLISMajd jött az amerikai Tactical Sekt. Az egyre jobban teret nyerõ Aggrotech stílust képviselik õk is. Rendesen ment a zúzás a színpadon és a közönség is vevõ volt a zenéjükre.

TACTICAL SEKTSetlist: Capital Fallacies / Soulless / The Enemy Within / Bring Me Violence / Waiting For The World To End / Awaken The Ghost / Its Not Going To Work That Way / Damage Limitation / Xfixiation

Amerikai zene következett utánuk is. Egy olyan bandától, melyet már nagyon vártunk, hiszen a God Module volt soron. Jó döntés volt a Tactical Sekt-et eléjük tenni, jól felpörgették az embereket erre a koncertre. Jasyn és Byron folyamatosan váltották egymást a színpadon, hol egyik volt elõl, hol a másik, Courtney inkább csak a vokállal és sikoltásaival járult hozzá a szintizés mellett a fergeteges zúzáshoz. Leadtak jó pár nagy kedvencet, köztük a The Source-ot is.

GOD MODULE


Setlist: Lucid / Inside Out / Illusion / Reverse Inversion / False Pretence / The Source / Still So Strange / Telekinitic / Ressurection Ressurected

Ezután Dirk Ivens és Eric Van Wonterghem egyik sokak által kedvelt projectje, a Sonar következett. Jó kis monoton noise zenét hallhatott a közönség, profi elõadással. Dirk-ék formációi is nagyon ütõsek egytõl-egyig, így itt is megkérdezhetem azt, amit Daniel Myer-nél tettem fel: mikor pihen vajon Dirk és Erik?

SONAR


A koncert után úgy gondoltuk, pihenünk egy kicsit, kimegyünk levegõzni. De hamar rájöttünk, hogy nem csak bent, kint is egyre nagyobb a tömeg és mozdulni is alig lehet. A bejárat le volt zárva, ha kimész, vissza már biztosan nem jössz, szó szerint teltház van.. Miért jött ez a sok ember? Igen, a Feindflug olyan sok embert vonzott, hogy szerintem az Agra is megtelt volna, itt viszont kint rekedtek rengetegen. A hatás magával ragadó volt. A színpadot ellepték a katonai cuccok, dobok és egy akasztófa. A számok pedig egytõl-egyik zúzósak voltak, a doboké volt a legnagyobb fõszerep. Leírhatatlan, hogy mekkora tombolás volt rá..

FEINDFLUG

Liquid fotói
Aztán elérkeztünk a WGT utolsó momentumához.. Az And One koncertje is azok közé tartozott, amit nagyon vártunk. Steve Naghavi-ék nagyon kellemes és ütõs mûsorral zárták le a 2006-os lipcsei túránk. Az új számok mellett - pl. Military Fashion Show - természetesen sok régi kedvenc is terítékre került - pl. Get You Closer - és ahogy haladt az idõ, úgy oldódtak fel õk is egyre jobban a színpadon, így a közönség is egyre jobban bulizott velünk együtt.
Ha nem csalnak az emlékeim, akkor kaptunk egy kis Sweet Dreams-et a Krieger-be, majd a Cure sláger, a The Walk következett. Ezután már csak pár szám volt hátra és ezzel sajnos véget is ért számunkra a WGT.

AND ONE

Liquid fotói


Setlist: Traumfrau / Military Fashion Show / Für / Metalhammer / Body Nerv / Speicherbar / Body Company / Enjoy The Unknown / Panzermensch / Get You Closer / Deutschmaschine / Fernsehapparat / Strafbomber / Take Some More / Krieger / The Walk / Sometimes / Techno Man

A koncert után visszasétáltunk a kocsihoz és a szálláson édes álomba merültünk, hiszen várt még ránk még egy nap, a hazaút - de ez egy másik történet már.. Sok jó programot láttunk, sok élménnyel gazdagodtunk, nagyon megérte kimenni és természetesen következõn is ott leszünk.
| 7 hozzászólás © estee
Hozzászólok
Davina   2007. március 24., Szombat ( 14:43 ) #7
Regisztráció időpontja:
2004. július 25.
Üzenetek száma: 4417

" rabies should be closed, don't you think? "


skinnypuppy.hu

" mikor pihen vajon Dirk és Erik? "

:))))))))))))))))

Ezt én is megkérdeztem egyébként Dirktõl, mert itthon is 6 órát aludt a 2,5 nap alatt, és reggel 6-i simán partizott . . . kitérõ válaazt adott . . . õ ilyen kis duracell nyuszi :)
Soanr isteni volt, az volt az elsõ Sonar koncertem, ott döntöttem el, hogy megyek Londonba is :))
A Fiendflug viszont nagyon nagy meglepetés volt(nem ismertem õket igazán elõtte), olyan show-t nyomtak, . . . sose felejtük el, mindenkinek kötelezõ :)
And One meg profin adott egy 10/10-es koncertet, simán jobb volt, mint Münchenbe áprilisba :)
Oszentsege   2007. március 24., Szombat ( 14:38 ) #6
Regisztráció időpontja:
2005. augusztus 29.
Üzenetek száma: 1276
ISTEN AKARJA!!!
Aznap a Parkbühne-ben kezdütnk, The House Of Usher koncert volt, majd végignéztük a szerintem bûnrossz Dope Stars Inc-t, meg a Bloodflowerzt, hogy aztán részesei lehessünk a The Last Dance fergeteges mûsorának, A napot az Agra-ban zártuk, Saltatio Mortis, és Cantus Buranus fellépésével. Ez utóbbi olyan hihetetlen nagyszabású koncertet produkált, hogy méltó befejezése volt a tavalyi WGT-nek.
gothpunk   2007. március 24., Szombat ( 11:05 ) #5
Regisztráció időpontja:
2003. május 11.
Üzenetek száma: 15044
Sonar és Feindflug büntetõs volt egymás után. Ha nem lett volna két hátizsáknyi cucc nálunk, tutira zúzda.

And One meg olyan And One volt. :D Erõs kontraszt a két elõtte lévõ elborult zúgáshoz képest...

Tegyük hozzá, hogy a helyszín is nagyon odatett.
Wednesdayagi   2007. március 24., Szombat ( 10:50 ) (#3) #4
Regisztráció időpontja:
2005. augusztus 23.
Üzenetek száma: 7375


...lolita... (#3) írta:
Azt hiszem, nekem ez a nap volt a maximum favorit. :)nekem is életem egyik legjobb napja volt:)
ennyi jó zenekart egy helyen
és ráadásul ekkor vettem meg az új Suicide Commando Albumot is-Bind,torture and kill díszdobozost is,ami mellé bónusz kitûzõket válogathattam:)
And One-nak csak kb az elsõ felét láttam,mert mentünk át Corvus Coraxra
remélem idén is lesz ilyen totál nekem való nap
a beszámoló nagyon jó lett
grat!
még-még-még
...lolita...   2007. március 23., Péntek ( 23:19 ) #3
Regisztráció időpontja:
2005. június 24.
Üzenetek száma: 6070
Azt hiszem, nekem ez a nap volt a maximum favorit. :)


muschikatze   2007. március 23., Péntek ( 23:05 ) #2
Regisztráció időpontja:
2006. április 10.
Üzenetek száma: 395
Ich bin nicht weg, ich mache nur Urlaub!
Ez a nap nagyon jól indult... :P Az ébredéstõl kezdve, persze nem túl sok koncertre jutottam el, na de mindegy! :D A God Module tuti volt és ha jól emlékszem ekkor volt a Volspalastban a Kirlian Camera is, ami egész hangulatos volt! Az And One pedig a szokásosat nyújtotta! És az after is a Moritzbastei-ban jó volt! :) Kár, hogy ott már egyedül maradtam... :(

:(


Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision