Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
2012.05.31: AZ LD50.HU MÁTÓL READ-ONLY MÚZEUM. KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AZ ELMÚLT 11 ÉVET.liquid

estee

9th

d4m4g3

LD50 e-könyv. Majd.
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

----------------
Ti, LD50 támogatók
 
Felhasználónév
Jelszó
 
MACHINE MUSIC

HARDERGENERATION (NINTH)

PLANETDAMAGE (DAMAGE)

NEGATIVE ART (ZERO)

SOUND OF JAPAN (CASE)

KULTBLOG

BEATS (SAJTOS)

101KLUB

LD50 @ LAST.FM


BLACK-HEAD AGENCY
 
 
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)
 
: : : : : :
 
2005. szeptember 29., Csütörtök 12:57
Tech Hírek! 9/29

Mozgó tetkó, vagy inkább szub-dermális kijelzõ? Hogy is van ez? A designer és animátor Gina Miller és Robert A. Freitas Jr. író, egy olyan kijelzõ koncepcióját dolgozták össze, melyben a bõr alá egy milliméterrel billiónyi pixelbotot ültetve, azok fotonok kibocsátásával képet alkotnának a bõrben. Az alakítható tetoválás helyes gondolatnak tûnik, ugyanakkor Freitas szerint a nanobotokat sokkal praktikusabban is fel lehet használni, méghozzá úgy, hogy a pixelbotok olyan infókat jelenítsenek meg, melyek az egykor majd vérkeringésünkben áramló medbotok diagnózisaira alapulnak. Very-nagyon futuristic!

Beljebb: robot, színváltós festék, vírus, álom, szex és PSP downgrader!
Robot röviden! A Kondo KHR-1 vázára épített robot dizájnos külseje ellenére igencsak mozgékony. A KYOSHO cég atléta gyermeke Manoi, magától feláll, ha elesne, egy lábon is képes falmingózni, valamint minden mást is tud, amit a KHR-1. Jövõ év júniusától lesz kapható a gyerkõc, de vajon Astro Boy mit szól ehhez?


Tartsatok lépést (valahogy) a számítástechnikai termékek megjelenésének gyorsaságával. Vegyetek magatoknak olyan LG DVD-írót mellyel nem csak hagyományosan 16X, DVD+R/RW, DVD-R/RW és DVD-RAM-ot tudtok karcolni, hanem GIF/JPEG/BMP fájlokat is, a DVD lemez tetejére!


Vírus van, nálunk is. Az ilyen esetek megelõzésére fejlesztették ki a Warwicki Egyetem és a birminghami Heart of England Kórház kutatói az e-noset. Az e-nose sikeresen és mindenekelõtt gyorsan detektálja az MRSA (methicillin-resistant staphylococcus aureus) vírust, melyre hagyományos módon csak napok alatt lehet rábukkanni. Nemcsak ára magas, de mérete sem elhanyagolható, hiszen két asztali pc-t is kitesz, ezért zsebkendõt sem lesz egyszerû találni hozzá.


Szeretnétek valami konkrétrõl álmodni? Szeretnétek, de Nina Hagennel ébredtek? Tudni akarjátok a lottószámokat? Mi sem egyszerûbb ennél! Már megint japán találmány következik, Dream Workshop néven. Azt kérditek, hogyan mûködik? A Dream Workshop hangokat és illatokat használva próbálja meg belétek szugerálni a megfelelõ álmot. Egyszerûen fogtok egy képet, amirõl álmodni szeretnénk és ráhelyezitek a képernyõre, kiválasztjátok a megfelelõ illatot és dallamot az adatbázisból, na és innen kezd érdekes lenni. Mielõtt elaludnátok nagyon-nagyon erõsen akarnotok kell, hogy megtörténjen az álom és akár varázsigéket is rebeghetttek, hogy reggel a nagy akarástól ne legyen barna ott ahol nem kéne. Nade, miután rögzítettétek a szöveget és bealudtatok a D.W. muzsikál, szaglat és visszajátssza a felvett szöveget, mindezt nyolc órán keresztül. Ezek után lágy zenével és fényekkel ébreszt. Ha ezek után még mindig Nina Hagennel ébredtek, akkor talán hallgassatok inkább Ommph!ot.


Renoválók, lakberendezõk, Feng-Shuisok! Az ALSA CORP jóvoltából most színváltó festékkel szórhatjátok be falaitokat. Az Eclipse névre hallgató festékcsalád hõreagens permetétõl igazi kaméleonná változhat lakásotok. Alsáék egy olyan projecten is dolgoznak, melyben egy kapcsoló átkattintásával elérhetõ lesz egy falfelület színének megváltoztatása.

Ismerõs? Ha nem is a Bespinrõl, akkor talán a japán Evergreen (sittes név) cég tarkója mögül. Ezt a fejpánt-Mp3lejátszót 256 és 512MB-os kiszerelésben szerezhetitek be és bal felébe egy 96x64 pixeles, háromszínû LCD-t helyeztek (Igazából sok értelme nincs, ugyanis látni úgysem fogjátok viselés közben, de valóban dizájnosabb.). MP3 és WMA formátumban tudtok vele hangfelvételeket készíteni és tölthetõ akkuja 15 órán keresztül biztosítja nektek a zenét. Sci-fi napok meg májusban szokott lenni.


Dennis Raney gondolt egyet és megalkotta a telefonfülkét...mobiltelefonokhoz. Így van, pont mint egy normál telefonfülke, kétféle kivitelben, drágán. A különbség az, hogy nincs benne telefon. Igaz más se, tehát legalább egy pár töltõ aljzat nem ártana. És habár Christopher Reeve nem fog elõrontani belõle mellkasfeltépve - Dr. Whot amúgy is jobban csípjük - azért gondoljuk csak végig mi jót lehet még csinálni a város közepén, egy nyugodt, zárt telefonfülkében...Korábban itt már említettük, hogy overflowt találtak a 2.0-ás PSP firmben, majd pár napra rá berobbant a szcénába egy ténylegesen mûködõ downgrader. Ezt személyes tapasztalataink is alátámasztják. A downgrader segítségével egyszerûen "visszafejleszthetitek" PSPiteket 1.5-ös firmre, amit korábban már sikeresen feltörtek és így nem akadály iso-k, vagy hombrew futtatása a gépen. Bõvebb infót itt találhattok a downgraderrõl. Kiváló munka, várjuk a 2.0-ás hacket!
| 8 hozzászólás © waxx
Hozzászólok
arden   2005. október 2., Vasárnap ( 13:21 ) #8
Regisztráció időpontja:
2005. február 12.
Üzenetek száma: 2497
Lehet mégse maradok ki a DVD technológiából és várom meg a HDDVD/bluray lemezeket... ez a lightscribe tetszik :) szerencsére nemnagyon van rá keretem, amúgy nem drága: 17+ÁFA-ért lehet már kapni!
Cerebis   2005. október 1., Szombat ( 20:09 ) #6
Regisztráció időpontja:
2004. december 6.
Üzenetek száma: 152
szub-dermál reklámfelület? úgyis az lenne belõle egy idõ után..
keo   2005. szeptember 30., Péntek ( 03:43 ) #5
Regisztráció időpontja:
2005. augusztus 17.
Üzenetek száma: 14
éljen soká szub-dermál!
Melez   2005. szeptember 29., Csütörtök ( 20:14 ) #4
Regisztráció időpontja:
2004. október 30.
Üzenetek száma: 2553
In Remembrance
:D

Very-nagyon szofisztikált.

A DVD tényleg jó ötlet.
cybersaint   2005. szeptember 29., Csütörtök ( 18:52 ) #3
Regisztráció időpontja:
2004. augusztus 12.
Üzenetek száma: 7166
"A Földön élni drága mulatság, de a csomag legalább tartalmaz évente egy ingyenes Nap-körüli utat."
Ez tetszik, úgyis utálok mindig az orvosnál várni.
ensomhet   2005. szeptember 29., Csütörtök ( 16:54 ) #2
Regisztráció időpontja:
2004. május 7.
Üzenetek száma: 1758
Fémforgács Metal Site
www.femforgacs.hu

DebRock.hu
www.debrock.hu
Ez a "rajzolós" DVD író jó ötlet!
idril   2005. szeptember 29., Csütörtök ( 15:47 ) #1
Regisztráció időpontja:
2004. augusztus 25.
Üzenetek száma: 3683
;)
Szub-dermális kijelzõt akarok.

:(


Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision