Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
2012.05.31: AZ LD50.HU MÁTÓL READ-ONLY MÚZEUM. KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AZ ELMÚLT 11 ÉVET.liquid

estee

9th

d4m4g3

LD50 e-könyv. Majd.
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

----------------
Ti, LD50 támogatók
 
Felhasználónév
Jelszó
 
MACHINE MUSIC

HARDERGENERATION (NINTH)

PLANETDAMAGE (DAMAGE)

NEGATIVE ART (ZERO)

SOUND OF JAPAN (CASE)

KULTBLOG

BEATS (SAJTOS)

101KLUB

LD50 @ LAST.FM


BLACK-HEAD AGENCY
 
 
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)
 
: : : : : :
 
2007. január 5., Péntek 20:54
DARK SOHO interjú! (THE DOSE #2 elõzetes!)
Imádják a Paradise Lostot és az Evanescencet, megdöglenek azért, hogy az Ozzfesten meg a Wackenen léphessenek fel, Machine Headet dolgoztak fel és mindemellett még a goa/psy trance egy jelentõs nevének számítanak 2000-es megjelenésû albumuk, a Sun Spot óta. A Dark Soho-ról van szó, akiknek döngölései még ma is hallhatóak a pesti partikon.

Csak hogy új hír csapódjon ide is: az interjú jópár kérdése a csapat hamarosan megjelenõ új albumára fókuszál.

A THE DOSE magazin március elsején megjelenõ második számának egy elõzetesét olvashatjátok - az eredeti angolul jelenik meg.

Az interjút készítette Ninth és d4m4g3, fordította sick.reality.

LINKEK
Dark Soho @ MySpace
Groovin Mad Dogz @ MySpace
THE DOSE
A fõhadiszállásunkat már nagyon izgatja a közelgõ új Dark Soho album, megosztanátok velünk pár közelebbi részletet ezzel kapcsolatban? Mi lesz a címe, milyen koncepció húzódik meg mögötte és várhatunk-e sessionzenészeket vagy bármilyen együttmûködést más psy elõadókkal?
BOXER:
Nos, be kell jelentenem, hogy a banda felállása változott. Zeev teljesen kiszállt (mint néhányan már tudjátok is) és Rizo sem tag már többé. Új arcok vannak a bandában: egy hiperbrutál gitáros (akivel a Combustion albumon vettük fel a gitáros részeket), egy Elram nevû szuperproducer, aki az új lemez nagy részéért felelõs (hangzásban és ötletben), meg egy Lev nevû énekes. Szerintem az új Dark Soho a lehetõ legjobb Dark Soho. A riffeket és a dalok koncepcióját illetõen visszatértünk a gyökerekhez: hogy úgy mondjam, nem akarunk több full-onnak látszó dalt készíteni vagy bármi olyasmit, ami nem illik hozzánk. Az új album… hát… ez alapvetõen a régi Dark Soho feltuningolva vokállal. Amit el szeretnénk érni, hogy olyanná fejlesszük a régi Dark Soho hangzást, amilyennek ennyi év után lennie kell: egy metal trance bandává. Az új lemezen lehet majd hallani néhány rock/metál dalt a gyilkos, vadonatúj énekesünkkel, Levvel, megkombinálva négynegyedes tranceszel, hogy kiteljesedhessen az energia, meg lesz pár eszméletlen éjszakai trance szám. Még mindig dolgozunk rajta, úgyhogy egyelõre nincs címe. (szerk.: január 27-ig)


Látva, hogyan fejlõdtek a Dark Soho anyagok a nagyon durvától a nagyon kifinomultig, mit várhatunk majd a jövõben kiadásra kerülõ anyagaitoktól?
A MySpace profilotokban közzétett videó inkább hasonlított trance felhangoktól kísért eurobeatre, mint egy klasszikus DMISH utazásra!
BOXER:
Nos, a legutóbbi lemezen, a Light in The Darkon más oldalunkat próbáltuk bemutatni, mint amilyenek akkoriban valójában voltunk. Az album után akadt pár nézeteltérés közöttünk azzal kapcsolatban, hogy zenekarként merre is kellene a Dark Sohónak tartania. És tulajdonképpen ezért van most új bandánk! Szeretjük a metált, szeretjük a gitárokat, a Dark Soho errõl szólt a kezdetektõl fogva és mostantól is ezt fogjuk majd követni! Ezért is választottam olyan tagokat, akik inkább rockerek, mint trance arcok. Így a két világ keverése szükségszerû lesz és egyben több, mint érdekes… Figyeljetek és vágódjatok tõle hanyatt.


Mely zenei hatásaitokból merítettétek a legtöbbet pályafutásotok során és kinek a dalait, munkáit említenéd, ha azokat kellene megnevezni, akik a jelenlegi stúdiómunkákra tettek inkább hatást?
BOXER:
Hmmm, nehéz kérdés… A trance-bõl egyedül az Infected Mushroom jut az eszembe. És persze ott a rengeteg metálbanda, akik rendesen odabasztak nekünk az elmúlt években: az Evanescence, a Paradise Lost, a Nightwish, a Nevermore, az Iron Maiden, a Dream Theater, a Devil Doll, a Textures és persze a Metallica.


Milyen változások történtek a Dark Soho belsõ életében a Light in the Dark óta? Vannak még felfedezésre váró új utak és új irányok?
BOXER:
Úgy érzem, az új Dark Soho érettebb és jobbak a kilátásai a jövõre nézve. Tudjuk, hogy hol szeretnénk lenni öt éve múlva és végre a célunkban is egyetért az összes tag. Mivel új emberek vannak a bandában, könnyebb új ötleteket és irányokat találni.


Melyik bulin vagy helyen nem léptetek még fel, ahol pedig határozottan szeretnétek játszani?
BOXER:
A dübörgõ OZZFEST! fesztiválon, Wackenben és a világ összes nagy metálfesztiválján!


Oooké, akkor egy trükkös kérdés: melyik szubkultúra áll a legközelebb hozzátok? (a psy nem ér :))
BOXER:
Hát ez könnyû kérdés. ;) A METÁL és a ROCK!!


Egy 2000-es, Voojoo Rituals címû válogatásalbumon feldolgoztátok a Machine Head Davidianjét a Madness címû dalotokkal. Terveztek még feldolgozást hasonló zenekaroktól vagy dalokból vagy ez csak egyszeri alkalom volt? Mi volt az apropója annak, hogy ezt a dalt választottátok?
BOXER:
Ohh… ez egy jó kérdés. Tervezünk egy Metallica remixet (jobbat, mint amiket eddig lehetett hallani), de ez titok. Nem is tudom… most az énekessel együtt… a lehetõségeink határtalanok.Mi a tapasztalat a közönséggel kapcsolatban: elfogadottabb a Dark Soho, mint egy klasszikus értelemben vett psytrance projekt?
BOXER:
Hm, nem is tudom… De szerintem nem szeretnek jobban bennünket a psytrance projekteknél… Nehéz ez… mert sok trance arc nem szereti a gitárt… ha pedig igen… akkor ilyen vacak, giccses verzió tetszik nekik, mint amilyen manapság is van… Aztán ott a többi ember… õk a rock szcénából csatlakoztak a trance-hez. És õk tudják, hogyan kell a gitároknak szólni! \m/ Szóval ez a bulitól függ… Ha egy tánctér összegyûlik a Dark Soho miatt… tudják, mit fognak kapni.


Grooving Mad Dogz álnéven szintén adtok ki anyagokat. Megosztanál velünk pár részletet a GMD-rõl? És mit várhatunk ettõl a projekttõl a következõ hónapokban?
BOXER:
Hehe, a Grooving Mad Dogzot a bátyámmal csináljuk… csak a móka kedvéért. :) Eddig két dalt adtunk ki: egyet a trance kiadónál, egyet pedig az Xrated managementnél, ami nem trance, hanem elektronikus zenei kiadó… Ez egy remix a Bliss and Script nevû banda Honey Child címû dalához, de pillanatnyilag minden erõnket és idõnket lefoglalja a Dark Sohóóóóóóó.


Köszönet ezért a rövidke interjúért – üzentek valamit a THE DOSE olvasóinak?
BOXER:
Készüljetek és legyetek nyitottak az új albumra és ne cuccozzatok annyit… ;) nem tesz jót nektek.
| 13 hozzászólás © d4m4g3
Hozzászólok
Miklp9   2007. április 3., Kedd ( 09:38 ) #13
Regisztráció időpontja:
2007. március 25.
Üzenetek száma: 3
"Chernobyl"
Mondjuk szerintem a Dark Soho gitárjai 100000x jobbak mint magnóSkazijé vagy az összes többi ilyen genyójé ugyhogy hajrá
gammagoblin   2007. január 9., Kedd ( 09:59 ) #12
Regisztráció időpontja:
2006. március 11.
Üzenetek száma: 1443
this would be the way of the misanthrope
in order to create you must destroy
sztem dark soho a no1 psytrance, szal így..bár kétlem hogy a combustionnél jobb albumot valaha is fognak csinálni, de hátha..a litd meg elégjó lett, csak az én ízlésemnek túl morningtrensz kivéve azta 3 killer számot..ú mi lett volna ha rendes andergrand metalon nevelkedtek volna ;)
9th   2007. január 8., Hétfő ( 14:12 ) #11
Regisztráció időpontja:
2004. február 28.
Üzenetek száma: 25995
We are not the same
as I hope to show.


hardergeneration.org
az Infected csak hatásként jelenik meg, azon kevés csapatok egyike aki tudott hatni Boxerékre :)

és Herb:
igenigen
mindig is iszonyrokkerek voltak ;)
TaZaR   2007. január 6., Szombat ( 19:04 ) #10
Regisztráció időpontja:
2005. december 1.
Üzenetek száma: 11
Hát kíváncsi leszek, remélem a gitáros dolog alatt nem a Skazi féle hangzást kell érteni... Mondjuk mivel nem lesz fullonos, biztos hogy nem. :wink:
Herbert_West   2007. január 6., Szombat ( 15:21 ) #9
Regisztráció időpontja:
2004. szeptember 10.
Üzenetek száma: 20853

HWLD50
kukac
gmail
pont
com
Ozzfest, Wacken?

WTF????
zln.   2007. január 6., Szombat ( 15:19 ) #8
Regisztráció időpontja:
2005. május 13.
Üzenetek száma: 1313
[ ... ]
Dark Soho énekessel... kiváncsian várom!
(^_^)
Th3o   2007. január 6., Szombat ( 13:14 ) (#6) #7
Regisztráció időpontja:
2005. július 1.
Üzenetek száma: 4252
|||O|||
x_berciXcore_x (#6) írta:
nocsak vokálos zúzdapsy? muhaha. izgi lesz. ;)
btw combustion gitárjai tényleg qrvajók, ha azt vagy jobbat hoz a srác akkor így meghalás lesz. O.O


az biztos!:)
berci   2007. január 6., Szombat ( 12:06 ) #6
Regisztráció időpontja:
2006. július 7.
Üzenetek száma: 12561
nocsak vokálos zúzdapsy? muhaha. izgi lesz. ;)
btw combustion gitárjai tényleg qrvajók, ha azt vagy jobbat hoz a srác akkor így meghalás lesz. O.O
gzenguz   2007. január 6., Szombat ( 09:38 ) #5
Regisztráció időpontja:
2005. június 2.
Üzenetek száma: 1377
"Régi Dark Soho feltuningolt vokállal." Na ez jól hangzik, hmm kíváncsi vagyok mit sikerül ebbõl kihozni! :)

Amúgy az interjú igazán érdekes lett, rég olvastam ilyet. ( Persze ebben az is benne van, hogy talán ez igazán érdekelt is, míg a legtöbb nem. :D )
idril   2007. január 6., Szombat ( 09:18 ) #4
Regisztráció időpontja:
2004. augusztus 25.
Üzenetek száma: 3683
Nem vagyok egy nagy trance-es, de úgy érzem ez be fog jönni.
sick.reality   2007. január 5., Péntek ( 23:20 ) (#1) #3
Regisztráció időpontja:
2005. október 21.
Üzenetek száma: 6531
hocico (#1) írta:
" A trance-bõl egyedül az Infected Mushroom jut az eszembe." --- azt hittem, azért jobban tisztába van a saját szcénájával ez a banda..

szerintem itt azt akarja mondani, hogy a trance-bõl azok közül, akik nagy hatást tettek rá, csak az infected mushroom ugrik be neki
hlynr   2007. január 5., Péntek ( 23:12 ) #1
Regisztráció időpontja:
2005. november 5.
Üzenetek száma: 357
" A trance-bõl egyedül az Infected Mushroom jut az eszembe." --- azt hittem, azért jobban tisztába van a saját szcénájával ez a banda..
Nem is tudom, nekem a Combustion albumon tetszett igazán egy-két szám, elég kemény volt a hangzás.. a 2004es (Light In The Dark) annyira nem tetszett, a sémi-hámi full-on feeling mushroom számaiban jobban érvényesül (Suliman!)

:(


Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision