Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
Alexboszi
 
boszorka_i..jpg
Profil képek
almodoz__l_ny.jpg
almodoz__l_ny

amy1..jpg
amy1.

amylee.jpg
amylee

angelandthewoman.jpg
angelandthewoman

angelinthesea.jpg
angelinthesea

angelusandhunters.jpg
angelusandhunters

az__n_pici_kat_m_egyed_l.jpg
az__n_pici_kat_m_egy

b_nat_le_nya.jpg
b_nat_le_nya

boszorka.jpg
boszorka

boszorka_ii..jpg
boszorka_ii.

darabokban.jpg
darabokban

darkon.jpg
darkon

dr.linda.jpg
dr.linda

drugzone-at-rocktogon.jpg
drugzone-at-rocktogo

drugzone1.jpg
drugzone1

drugzone2.jpg
drugzone2

drugzone_koncert_in_blue_hell.jpg
drugzone_koncert_in_

drugzoneintheplastickidsshow.jpg
drugzoneintheplastic

ez_nvagyok.jpg
ez_nvagyok

farkas.jpg
farkas

farkasv_r.jpg
farkasv_r

indian.jpg
indian

indianii.jpg
indianii

indianiii.jpg
indianiii

linda.jpg
linda

linda2.jpg
linda2

lindaangel.jpg
lindaangel

lindainthedeath.jpg
lindainthedeath

p_rduc__s_a_farkas.jpg
p_rduc__s_a_farkas

pisze_oroszl_n.jpg
pisze_oroszl_n

wolf.jpg
wolf

 
Személyes
Fóruminfó :
"Várok rád, ha már minden véget ér
Várok rád akkor is ha már mindenki fél
Én vagyok a bástya, mely megvéd
Én vagyok a kapu, mely kitárul eléd
Ha már minden ajtó bezárul.
Menedék vagyok Neked.
Szólj ha kellek.
 
Avatar :
 
Név : Bartók Alex
Honlap : http://m/ég nincs de dolgozom rajta
Foglalkozás ezen is
Nem :
Születésnap : 1988. december 27.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2007. január 16.
Legutóbbi bejelentkezés : 2013. február 26., 14:41
Legutóbbi látogatás : 2013. február 26., 14:43
Profil frissítés : 2010. június 16., 22:11
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :
-mágia
-wicca
-természet, elsősorban az állatok
-rock
Szeretem :
-a "lányaimat"
-az éppen aktuális páromat
-a barátaimat
-a Rockot
-Drugzone-t
- Lindát
-a koncerteket
-a halált
-a sötétséget
- olvasni
- a barátaim által írt műveket
- Anita Blaket és Veronikát
- Stepen King-et, Clive Barker-t
-a különleges képeket
-a víziókat
-a jóslatokat
-a fájdalmat
-a vért (legyen az eredeti vagy csak mű)
-a szeretetet
-a félelem ízét az embereken
-a tudást
-a lételemzést
-a célok keresését és elérését
-az ismeretlent
- a vonat/villamossíneket
Nem szeretem :
-a világot
-a materializmust
-az "emberi" fajt
"Fajgyülölő vagyok, de nem ez, ami hajt,
Téged szeretlek, de gyülölöm az emberi fajt!"
(Junkies:Pusztítsatok el)
- a divatbuzikat, akik Rockernek mondják magukat
-a sulit/munkahelyet (munkát is )
-a kórházakat
-a fehéret, mint színt
-a rózsaszín dolgokat (kivéve a Rózsaszín Párducot, Ő egy nagy arc:) )
-a plázaribiket
-lifteket
-a csigalépcsőt
-a korlátokat, ill. korlátozásokat
-a kötelező dolgokat
Meg ami még jön :
"megint gondolkodóba estem, egyedül vagyok egy üveg borral (megvettem a legdrágább bort amit még elbírt a pénztárcám, hogy...egyedül igyam meg) hogy miért történik minden így, megcsaltak, hazudtak, kidobtak, megaláztak és én megint erre gondolok.
Nem értem az okát hogy miért van ez mindig így de megint egyedül vagyok és értelmetlen az egész. Jó emberek vesznek körül mégsem vagyok jól, szeretnek de mégsem érzem igazán olyanhoz megyek mindig vissza aki nem vár csak szeret talán de nem mer dönteni és keres újabb és újabb prédákat s nem jön rá hegy rosszul választ.
Nem én vagyok a megfelelő tudom, de azért talán kicsit jobb vagyok mint az utdóaim de ezt nem érti meg soha, még gyerek én nem bírálhatom de segítem amíg tudom és nem várok igazán semmit, csak azt hogy szeressenek egy kicsit és figyeljenek oda rám. Lehet, hogy túl sokat kérek, már nem tudom, nem érzem, amíóta nem figyelnek már összetörtem és elvesztettem a lényeget, amiért elindultam annak idején.
Azért küldtek ide hogy segítsek akinek tudok és meg is teszem, de nem figyelnek rám és nem érzékelnek semmit belőlem csak azt hogy már megint itt van és segíteni akar de meg tudom oldani egyedül is.
én nem akartam bántani senkit és nem is várok semmit csak azt hogy értsék meg létük lényegét és én hazamehessek végre. Amíg ők nem lépnek tovább, én nem mehetek el, Rajtuk áll vagy bukik az én jövőm is, Nem csak az övék, de nehéz út áll még előttünk én csak várok és nézek, figyelek és értek magyarázok és féltem őket, mert ők nekem a legfontosabbak. Remélem megértitek."
(2010.01.17.2h16)

"még mindig csak némán járatom a fejem
tűnődöm rajta miért is vesztettem
újra és újra el a hitem ebben a helyzetben.
Vannak jó jelek, vannan bíztatások
de a tanácstalanság minduntalan elfog
miért is kellett megszeretnem miért is kellett kedvelnem, miért maradt barátként velem és miért maradtam vele. Miért tűröm hogy ezt tegye és miért teszem ezt magammal.
Kegyetlen játék egy egy kósza múló örömért ez az élet. Kellett volna még egy kicsi és vége.
De a kedves elhagyott és koldusbotra juttatott.
Már nem tudom mit és miért teszem már nem kellek s talán már ő sem kell nekem, de a kósza percekért mit vele tölthetek itt maradtam mellette élem az életem és vele, pedig már rég nem kellene ezt, csak nem ismerem még mindig el hogy felesleges a törekvés, felesleges ez az egész. Várok vakon bízva a szerencsében, a szeretetben és várom a fejleményt, mely talán nem jön el soha de a türelmem végtelen és ez lesz a vesztem,a halálom is talán, de én várok amíg lehet, még akkor os ha felesleges."
2010.01.02.15:40


"Veronika arra kérte az Istent, akiben soha nem hitt, hogy most szólítsa magához, s jött a nehéz álom a Halál édes volt,borszagú és simogatta a haját."
(P.Coelho: Veronika meg akar halni)


A Kelta-völgy farkasai (önvallomás)

Voltak egyszer régen a messze szép ír vidéken vad farkasok. akik törvényeit tisztelték az emberek, mert hittek abban, hogy a farkasok és ők megférnek egymás mellett. Aztán mégiscsak hajtotta őket a vágy, hogy uralkodjanak a farkasok felett, egy becsvágy tipusú érzés ez mely minden emberben benne van és befogták az első farkaspárt. Nem bántották,csak betörték és igába hajtották, képesek voltak szolgálni az embert de a szívük örökre vad maradt. Nem tehettek róla ők szabadnak születtek és nem tűrhették az igát, az emberek pedig a végén bántották, kényszerítették, hogy tegyék meg, amit kérnek s kénytelenek voltak engedelmeskedni, mert nem lehettek szabadok, így jobbnak látták behódolni, de a többi farkas és az ő utódaik már tudták, hogy veszélyes az ember és óvakodni kell tőle, hiszen ő se érti meg az érzésiket,csak igahúzót, eszközt akar a keze alá. A farkaspár utódai pedig szelííd vadak lettek a mai kutyáink ősei malamutok és husky-k apjai és anyjai.
Mert az ember törtető, mindig többet akar, mint amilye van és miindig mást, mert úgy hiszi, hogy az jobb lesz. Nem élvezi, amilye van, sóvárog mindig valami után, ami talán nem lehet az övé soha. Az ember ostoba féktelen vágya kergette bele a farkasokat az örök hajszába és abba, hogy gyülöljék, támadják az embert és ne maradjanak többé a közelükben, pedig az indiánok képesek voltak békében élni a farkas mellett és totemállatként tisztelni őt. Így volt jó, őket még nem szennyezte be a nagyravágyás mint a mai kor embereit.
ők nem hajlandóak megérteni, mit jelent az, hogy élvezni, ami megadatott, nem ők többet jobbat, szebbet, mindig változót, mindig másabbat akarnak, mint amilyük van és képtelenek felfogni, hogy nem érhetik el a céljaikat, a vágyaikat, ha nem tesznek semmit csak álmodnak, sóvárognak, várnak, a célok eléréséhez tervek kellenek és tettek, kudarcok és eredmények és tettrekészség, merészség is talán és kitartás. A mai kor emberéből ez hiányzik,csak leül és nem tesz semmit, beszél a levegőbe eljátsza a napját, de nem tett igazából semmit sem.
Példát kéne vennie a farkasról, aki még akkor is tett valamit, mikor iga és hám tépte a nyakát és ostor verte a hátát, lelkét a puska hangjai ijesztették, szívét a szabadság és a falka vágyai tépték, s éltette a tudat, hogy egyszer szabad lehet és visszatérhet oda, ahová valóban tartozik. Bár tudta azt is, hogy csak holta után érhet vissza.
Ha valaki talán egyszer megkérdezné, miért ez a véleményem a világről talán végre nem kéne rébuszokban beszélnem és nem kéne egyetlen ember kegyét sem keresnem, én nem voltam nagyravágyó soha.
Tudom honnan jöttem és miért vagyok itt, de mégsem ért senki, ha megkérdezik: "miért van ez így veled?" Én elmesélem az életem, de akkor mindenki azt hiszi, hogy panaszkodom pedig nem így van. Én csak egy más életet éltem, mint az emberek áltaga, nekem minden perc amióta napvilágot láttam küzdelem s ajándék volt egyben, de ilyen egy beteg vagy sérült ember élete. Nem hiszem, hogy bárki képes erre, a végén még valamit csinálnia kéne a semmittevés és tévelygés helyett.
Az életem egy olyan út volt, amit nekem szabtak az Istenek, hogy tényleg méltónak találtassak a tudásra és büszke vagyok arra, hogy nem könnyű az életem és végig tudom mégis vinni, mert van bennem kitartás és erő ahhoz, hogy mindannyiszor felálljak, ha elbuknék és folytassam kifogyhatatlan tartalékokkal és lendülettel, hadakozva a csapásokkal, amik folyamatosan érnek.
(2009.07.08.)
Igen és ha valaki a végére ér megint elfogja a kétely, hogy egy sérült lény panaszát olvasta most? Vagy valami egészen mást?
Mindenki döntse el maga. De egyben azért mégis segítenék, ha panaszt olvashatnának itt akkor rossz dolgokról szolna csak, de ebben rengeteg jó dolog is van úgy hiszem, mindenki keresse meg a maga tanulságát a történetemből, ha szeretné és hozza meg a döntéseit az írásomról.
Köszönöm, annak aki eljutott az utolsó sorokig is és szeretném, hallani a véleményét."Várok rád, ha már minden véget ér
Várok rád akkor is ha már mindenki fél
Én vagyok a bástya, mely megvéd
Én vagyok a kapu, mely kitárul eléd
Ha már minden ajtó bezárul.
Menedék vagyok Neked,
Ha már mindenki eldobott.
Örző vagyok, ha azt kívánod
Támadó, ha vívni kell a harcot
Mindig veled maradok
Őrzöm az emlékeket
Melyek Hozzád kötnek
És ha egyszer elhagysz
Tégy űgy mintha nem lettem volna.
csak vagyok, voltam, teszek dolgokat
Élve vagy holtan, az nem számít már.
Vagyok, aki vagyok, ha kell
Egy szavadba kerül és ott leszek Veled.
Csak adj egy jelet..."
2009.05.06.Vallomás egy Farkastól az Életről

Csak élem a rongyos kis életem, azokkal akiket szeretek és viszont szeretnek. Már nem érdekelnek a múltam árnyai, megmaradnak tudom de nem árthatnak. Erősebb vagyok mint bármikor, kárt nem tehet már bennem, csak elgondolkoztathat. Vannak akik gyülölnek ezért, mert akárhányszor elbukok (megölnek, bántanak, elpusztitanak), mindig felállok és nem hagyom hogy tényleg megtegyék. Ez az én életem, itt más nem irányít csak én, nincs beleszólási joga másnak. Miért kéne másként tennem? Ha gyenge lennék, már első alkalommal megöltek volna, vagy összetörnek.
Kegyetlen egy világ a mienk, meg kell tanulni létezni benne, az elszigetelődés nem jelent csak ideiglenes megoldást (már próbáltam), mindenkinek azt ajánlom, tőrjön át a falain, lépje át akadályait és célhoz ér.
Tudom én is ezt tettem, és elértem a céljaimat: szabadon szerethetek, élhetek, már nem kell kényszeresen megfelelnem egy olyan képnek, amit rólam formáltak, de nem én vagyok. Megszabadultam az összes béklyómtól, már nem kötheti senki láncra a Farkast, hagyják szabadon tombolni, ösztöneiből élni ragaszkodni, maradni, kivárni, kivánni, szeretni és rohanni, ha úgy tartja kedve.
Hagyják végre szabadon élni!!
Soha nem voltam híve az életnek, de mint látszik tudok vele élni:)
2008,11,06,"Fekszem az ágyon
Az éjszaka lágyan a szívembe szúrja a tőrt.
Az életem álom a végemet várom
És kezdeném újra a kört.
kélyutazás, mélyzuhanás,
Nincs végállomás...."
(Junkies:Ne ébressz fel)

"Van egy srác, akarom, hogy tudjad,
Köztünk él, nem jobb és nem rosszabb,
Lelkében 1000 fokos lázzal,
Haragban az egész világgal!!!"
(Ossian: Haragban a világgal)


"Lakik bennem egy kisördög,
Ezt hagyták rám az elődök,
Mit is tehetnék ellene,
Ha beindul én is pörgök vele!..."
(Junkies:Ennyi kell)

''Ami Rád vár az vár Rám is,
Ez nem a Vég, hanem a Kezdet,
Amíg ezt nem érted,
Addig semmit nem értesz meg."
(Tankcsapda)

"I believe in you,
I give up everything just to find you,
I have to be with you, to live, to breathe,
You're taking over me!"
(Evanescence: Taking over me)

"Eljön a nap és a játék véget ér,
Kihül a Testem a Lelkem aludni tér,
Lehet hogy újra ébredek valahol,
Mint féreg a lélek húsba hatol

Nincs semmi kedvem újra kezdeni a mókát
Mindent láttam írtam már elág nótát,
De ha tudtok 1 újat, üvöltsetek, hogy halljam
Mert a fejemben örjöng az önpusztító hajlam.

Félek nem érted hogy miről beszélek
Látom neked nem kell más csak egy álom
Itt élve örök kárhozatra ítélve
Ez átok és egy valami oldhatja fel:
PUSZTÍTSATOK EL..."
(Junkies: Pusztítsatok el)

"Én nem kértem csak úgy kaptam,
Amit az ösztön rám hozott, láttam,
megkívántam és rögtön feldobott.
A csaj még rakott hozzá és ez nem volt túl kevés
Nálad talán jobb vár és nincs több Szenvedés."
(Depresszió:Örökké)


"Törékeny jégen járunk
A mélység már vár elnyel az ár.
Egymáshoz ritkán szólunk,
Hajsza van csak megállni kár,
Talán egyszer az életben,
Rádtalál az Egyetlen.

Ott van az érzésekben,
Minden érzékedben,
A megértő értelemben,
A féktelen szenvedélyben,
Ott van a megérzésben,
Minden érintésben,
A végtelen ölelésben,
Az egyetlen szerelemben.

Elsodornak a dolgok,
Nem fontosak, nem igazak,
A közöny páncélja megvéd,
De megöli majd az Álmaidat.
Talán nem jön el sosem
Ezer közt az Egyetlen,

Ott van az érzésekben,
Minden érzékedben,
A megértő értelemben,
A féktelen szenvedélyben,
Ott van a megérzésben,
Minden érintésben,
A végtelen ölelésben,
Az egyetlen szerelemben.

Hibát csak másban látunk,
Becsapjuk így önmagunkat,
Nem érezzük át régen
A legfontosabb szavainkat.
Törvény ez vagy Véletlen
Miért Ő az Egyetlen?

Ott van az érzésekben,
Minden érzékedben,
A megértő értelemben,
A féktelen szenvedélyben,
Ott van a megérzésben,
Minden érintésben,
A végtelen ölelésben,
Az egyetlen szerelemben.

Rád vár
Némán vár"
(Ossian: Egyetlen)

Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: aeikatherine, Alexxa_dropdead, Atis, crowbaby, Darti.Freak, DRUGZONE, Drugzonefan, Endorin, Ent_husiasm, gloria, Haegl, kicsilany, loke, majdlepke, Niara, patkany, remeteleany, Zytharr
Bejelöltem ôket: tHe.sHAdE

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: crowbaby, Darti.Freak, Drugzonefan, Ejfeli_Lany, EricDrawen, Haegl, Lordy, Lost_Illusion, majdlepke, Niara, Roxanne, viorica, Zytharr
Bejelöltem ôket: --------------------, ainulindale, Buffy, Chayenne

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 14 bejelölés, 12 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 3.0000 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 25 bejelölés, 23 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 3.0000 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 27 bejelölés, 25 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 3.0000 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 606
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision