Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
Cassandra
Infodoboz
Profil képek
cassberlin.jpg
cassberlin

picur.jpg
picur

vadoc.jpg
vadoc

 
Személyes
Fóruminfó :
" A kényeztetés nem egyenlõ a kielégüléssel"


 
Avatar :
 
Név : Cassandra
Honlap : http://www.pitchblackcelebration.com/
Foglalkozás Elsőosztályú szöszi:D
Nem :
Születésnap : 1983. augusztus 7.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2005. február 4.
Legutóbbi bejelentkezés : 2012. május 30., 21:16
Legutóbbi látogatás : 2012. május 30., 21:18
Profil frissítés : 2011. május 22., 13:25
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :
Az élet :)
Szeretem :
Szeretem az őszinte embereket, a jó bulikat, a jó zenét! A legjobban Crüxshadows- t:) Vagy egy jo combichristot, egy kellemes Deinet, vagy valamit ami épp a hangulatomhoz megy:) Kedvenceim: ok,Crüx ezt mindenki tudja.. Blutengel Tc, Tumor Deine Lakaien Combichrist Deathstars Mesh And One Juno Reactor Funker vogt FLA Angels and agony assemblage23 ööö... rengeteg most ennyi jutott eszembe:D A kutyusom, mert ha sokáig nem lát akkor nagyon örül mikor hazaérek és nyaldossa a kezem:)és olyan mint egy nagy maci, és ugy ugrál mint egy kenguru!:))) "And she had Audry Hepburn's smile With deeper sadder eyes The only thing she said No one hears Cassandra cry Because the earth is standing still And the truth becomes a lie A choice profound is bittersweet No one hears Cassandra cry" <html] [html]Nem szeretem :

Hát ha piszkálnak, és olyan emberek szeretnének belemászni az életembe akiknek semmi közük hozzá! -A beképzelt általunk annyira imádott lányokat, helyesnek vélt fiukat, akiket smink és übercucc nélkül, meg sem ismerünk, olyan édes énekeseket, akiket ha meghall a cicám elrohan és egy hétig nem jön ki az asztal alól. -Hát nem nagyon szeretem a korán kelést, a rossz zenét, a zajokat:) A hideget, a korán kelést említettem már?:) Ha fáradt vagyok! -A matekot! -A tanulást! -Majdnem karambólozni hazafele a munkából! -A jeges utakat, mert járhatok busszal... -A rossz, uncsi bulikat! -A koránkelést!:) -A koránkelést nagyon! -Ha cseszegetnek... -Ha nem az van amit én szeretném.. -A zöldbabot -Az utazást busszal.. jajj az öreg kedves banyákat akik az őrületbe kergetnek... A kevésbé öreg banyákat akik szintén megörítenek:) Ha nem férnek el mellettem, pedig csak 52 kg vagyok, Ur Isten hogyan nem lehet elférni?!gratulálok... Ha nem tudom megnézni a kedvenc koncertemet mert messze van és nincs pénzem rá:( Ha anélkül ítélnek meg, hogy ismernének, ha azért nem kedvelnek, mert ki merem mondani amit ők nem, mert belevágok akor is ha tudom nincs értelme, ha más is szeretne az álmainak élni hát tegyétek, de ha nem mered megtenni az nem az én hibám Ha egy lány csinos, kihívó akkor nem azt jelenti hogy te is megkaphatod, nem jelenti hogy elég neki bármi felszínes, nem elég....sőt nem jelenti hogy maga az lenne, a cipők szeretete nem könnyűvérőség, ha tudatos valaki attól még vannak érzései, ha elég dolgokat valószínű sokat dolgozott érte. Ha csinos valaki nem jelenti hogy neki nem kell a dolgaiért tenni, nem jelenti hogy nem szomorú vagy nem bántják, nem jelenti hogy megkap mindent. Sőt nem jelenti hogy ettől ledérebb lenne, mint te, csak csinos ennyi... Nem kell mindig megítélni valakit egy kép alapján, ismerd meg őt magát, és utána majd megtudod, mindenkinek megvannak a gondjai, tervei, álmai, pont olyan mint te vagy....lehet érdemes lenne meglátni a személyt is a képen néha....Meg ami még jön :
[i][i][i]Voices in my head:) "If the road to Hell is paved with good intentions, then the road to Heaven is paved with honest attempts." Rogue:D Néhány kép amit most csináltam: A mindig tökély Chris Pohl Jesus On Extasy Munkában by Peter Dircken Gothminister Amphi Fesztivál: Ronan: ADAM: Skinny Puppy További képeket az oldalon találhatsz! Ha régebbi dolgok is érdekelnek: Combichrist interjú- gothic.hu-n Deathstars interjú-gothic.hu Dope Stars interjú- huc.hu-n Deine Lakaien inerjú- gothic.hu Suicide Commando intrjú a ld50.hu-n illetve nálunk A weblapunk:

"Pitchblackcelebration.com".

Aki kedvet érez hogy társszerkesztő legyen, vagy cikkeket írjon a www.pitchblackcelebration.com-ra, a cassandra@pitchblackcelebration.com on el tud érni!Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: -SoD-rfield, -V.e.N.-, Adeli, Alexxa_dropdead, Arweny, Asmodeus69, Bence_L., Christin, cybersaint, CyBErtRAcKEr, Dorci, estee, Flamo, gyar, lakk-latex, Matevs, Mikheal_Khwarezm, Seeker, Sheeva, thelastlollipop, Twiggy, vanilla_vega, Varja, ViciousBrainwashing, Wednesdayagi
Bejelöltek engem: Citric_Acid, Konrad, pavillonrouge

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: -V.e.N.-, Adeli, Aimie, AmaZona, Angelfrost, anka, Anny, Armand, Arpi, Atex, Bazsi, Bence_L., Bobby, Boszy, bubuly, BZmot, Cristyn, CyBErtRAcKEr, damilaja, Dark_W, Elysian, Engie, Felix, fishking, Flamo, GameboyHairstyle, Gotthyka, Heaven_t, Heskarte, kyr, Leather-fetish, Liena, MachineGunBaby, Necro, Nikki_Love, Nolyemi, noname1, Papee, Rraziel, Seherezade, Tala, Twiggy, Vaddi, vampire69, Varja, ViciousBrainwashing, Wednesdayagi, Xian, Zero
Bejelöltek engem: Amyra, Annebaites, Fetishrider75, leatherboy, xxx75

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 163 bejelölés, 120 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9509 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 210 bejelölés, 195 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9714 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 219 bejelölés, 204 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9589 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 5134
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision