Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
  •  

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 
: : : : : :
 
Jucineni
 
jucin_ni.jpg
Profil képek
aajucimama.jpg
aajucimama

adragaunokaim1.jpg
adragaunokaim1

adragaunokaim2.jpg
adragaunokaim2

agarazsom.jpg
agarazsom

ahazam.jpg
ahazam

akertem.jpg
akertem

aranyjanos.jpg
aranyjanos

arozsaim.jpg
arozsaim

balaton-.jpg
balaton-

bank_ban.jpg
bank_ban

befott.jpg
befott

cicaim1.jpg
cicaim1

dallas.jpg
dallas

derrick.jpg
derrick

disznosajt.jpg
disznosajt

gulyas_.jpg
gulyas_

herendi.jpg
herendi

himzes.jpg
himzes

isaura.jpg
isaura

jancsi.jpg
jancsi

karacsony1.jpg
karacsony1

karady.jpg
karady

kedvenc_piacom.jpg
kedvenc_piacom

korda.jpg
korda

lab.jpg
lab

magnum-01.jpg
magnum-01

meggyes.jpg
meggyes

papagaly.jpg
papagaly

piac2.jpg
piac2

piack_nai.jpg
piack_nai

romeoesjulia.jpg
romeoesjulia

sandokan.jpg
sandokan

tacsi.jpg
tacsi

temetes.jpg
temetes

trabant-s.jpg
trabant-s

vamosi.jpg
vamosi

zsuzsika.jpg
zsuzsika

 
Személyes
Fóruminfó :
Forever Young!
 
Avatar :
 
Név : Juci néni
Foglalkozás nyugdíjas
Nem :
Születésnap : 1920. október 1.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2005. augusztus 30.
Legutóbbi bejelentkezés : 2007. szeptember 9., 23:00
Legutóbbi látogatás : 2007. szeptember 9., 23:01
Profil frissítés : 2006. szeptember 20., 20:41
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :
Kedves Gyerekek!

Juci néni vagyok, nyugdíjas tanítónő. Ilyen vén fejjel is próbálok haladni a korral, a kis unokáim segítségével csinálom ezt az oldalt, ilyen korban már nem könnyű számítástecnikát tanulni, de úgy vagyok vele, hogy már megtanultam kezelni a Cd lejátszót és a mobiltelefont, akkor most már az internet jön, haladni kell a korral.
Sokminden érdekel, ezért külön nem emelnék ki semmit. Ha bármiben segíthetek gyerekek, írjatok.
Szeretem :
Családomat, Unokáimat, Vejemet és Sógornőmet, Kis cicáimat, Kertemet és a diófámat, Vásárolni, Operetteket és sorozatokat, Sütni-főzni, Híradókat és katasztrófákat nézni, Temetésre és piacra járni, Pletykálni, a Tènyeket, Rongyokat gyűjteni, Kínai boltokat, Mezítláb járni, Telefonálni, Most már internetezni is, Tejfölt, Magas cipőket (de sajnos már nem bírja a lábam)




Nem szeretem :
Lábat mosni, takarítani, a korlátolt öregeket akik nem haladnak a korral, betegségeimet és az öregkort






Meg ami még jön :
Temetés

Kedvenc receptjeim:

Árpagyöngyleves gombával

10 dkg maradék sült hús (szárnyas vagy sertés), 15 dkg csiperkegomba,
# 10 dkg árpagyöngy,
# 10 dkg karfiolrózsa,
# 1 fej hagyma,
# 1 húsleveskocka,
# 1 evőkanál liszt,
# 1 gerezd fokhagyma,
# olaj,
# só

Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megpirítjuk, meghintjük a liszttel, majd felöntjük 1 liter vízzel. Belemorzsoljuk a húsleveskockát, hozzáadjuk a karfiolrózsákat, a zúzott fokhagymát, az árpagyöngyöt és fedő alatt megfőzzük. Beletesszük a sült húst és összemelegítjük.

Filèzett kocsonya:

Hozzávalók:
# - 1/2 kg sertés (fej,fül,farok)
# - 1/2 kg sertésköröm
# - 1/2 kg sertéscsülök
# - 1 nagy fej vöröshagyma
# - 1 nagy fej fokhagyma
# - 1 kicsi szál sárgarépa
# - 1 kicsi szál petrezselyemgyökér
# - 1 babérlevél
# - só, szemesbors,pici szerecsendió virág
# - tetejére díszítésnek pirospaparika

Elkészítése:
1. A megtisztított húsokat és hozzávalókat 6l-es fazékban, hideg vízben fõni tesszük, takaréklángon, hogy a lé szép tiszta, átlátszó legyen.
2. Puhára fõzzük a húst, hogy leváljon a csontokról, majd kiszedjük a lébõl egy tálra.
3. Ha kicsit meghûlt, de még melegen, a húst kicsontozzuk és hõálló üvegedénybe (edényekbe), arányosan elosztva szétterítjük.
4. A húsokra óvatosan, hogy ne legyen zavaros, rászûrjük a levet, drótszûrõn keresztül.
5. Aki szereti, beleteheti a karikára szeletelt zöldségeket is. Ettõl nagyon gusztusos lesz.
KÉSZ!
6. Hagyjuk az asztalon hûlni, és mikor már hártyás a lé teteje, meghintjük pirospaprikával, majd óvatosan a hûtõbe tesszük.

Megjegyzés:
Ezt a receptet fõként városi lakásban lakók részére ajánlom, ahol nincs lehetõség sok-sok kocsonyás tányér tárolására. Receptem szerint több adag kocsonya elfér kicsi helyen, szépen lehet szeletelni és nem kell küzdeni a csontokkal sem. Én ezt már több éve gyakorolom és javaslom kipróbálni. JÓ ÉTVÁGYAT!


Halászlé

Hozzávalók 4 személyre:
# 1,6 kg ponty
# 5 fej vöröshagyma
# 1 paradicsom
# 1 paprika
# 2 csapott evőkanál pirospaprika


Elkészítés: A pontyot megtisztítjuk, megmossuk, fejér, farkát, uszonyait levágjuk. A halhúst sűrűn beirdaljuk kétujjnyi szeletekre vágjuk, megsózzuk, letakarjuk, és a hűtőszekrénybe tesszük. A hagymát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A hal csontjait, a farkát és a fejét fazékba rakjuk, ráöntünk kb. 2 liter vizet és belerakjuk a hagymát. A paradicsomot és a paprikát (félbe vághatjuk) hozzáadjuk, sózzuk, fölforraljuk, majd kis lángon kb. 2 órát főzzük. Utána az “alaplevet” leszűrjük, átpasszírozzuk, megszórjuk pirospaprikával, és újra fölforraljuk. Belerakjuk a haldarabokat, végül kb. 8 perc alatt rázogatva (ha keverjük a halhús összetörhet) megfőzzük.


Töltött káposzta füstölt hússal


Hozzávalók 4 személyre:
# 30 dkg füstölt sertéshús (csülök, tarja, comb, oldalas)
# 5 dkg füstölt szalonna
# 1 közepes fej hagyma
# 1 gerezd fokhagyma
# 10 dkg paprikás kolbász
# 1 kg savanyú káposzta
# 8 savanyított káposztalevél
# 40 dkg darált sertéshús (comb vagy lapocka)
# 1 tojás
# 8 dkg kerek szemű rizs
# 1+1 kávéskanál pirospaprika
# 1 babérlevél
# 2 evőkanál olaj/zsír
# 3 dkg liszt
# 2 dl tejföl

Előkészítés: A füstölt húst előző este megmossuk, beáztatjuk hideg vízbe. Másnap leöblítjük, méretének megfelelő edénybe tesszük, és annyi hideg vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje, majd fedő alatt, mérsékelt tűzön puhára főzzük (1 óra, kuktában 40 perc). A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
Elkészítés: Szűrőtálba tesszük a savanyú káposztát, kissé kimossuk, és lecsepegtetjük. A káposztaleveleket széthajtogatjuk, vastag levél erükről levágjuk a \"domborulatot\" vagy húsverővel elvékonyítjuk. A töltelékhez a szalonnát zsírjára pirítjuk, megfonnyasztjuk benne a hagymát, kissé hűlni hagyjuk, majd a darált húshoz adjuk. Összedolgozzuk a tojással, a rizzsel, az áttört fokhagymával, 1 kk. pirospaprikával, ízlés szerint sóval és borssal. Arányosan elosztjuk a káposztaleveleken, amelyeket nem túl szorosan feltekerünk. A füstölt húst kiemeljük a levéből, beletesszük a savanyú káposzta felét, a tetejére helyezzük a töltött káposztákat, majd betakarjuk a maradék savanyú káposztával. Hozzáadjuk a kolbászkarikákat, a babérlevelet (ízlés szerint egy darabka cseresznyepaprikát is), és mérsékelt tűzön, fedő alatt, az egészet puhára pároljuk. Óvatosan kiemeljük a töltelékeket a káposztából. Az olajban/zsírban rózsaszínűre pirítjuk a lisztet, a tűzről lehúzva belekeverjük a maradék 1 kávéskanál pirospaprikát, majd felöntjük, és simára keverjük 1 dl hideg vízzel, azaz rántást készítünk. Az aprókáposztához adjuk, és jól összeforraljuk (10 perc). Felaprózzuk a füstölt húst, majd a töltelékekkel együtt visszatesszük a káposztába, és összeforrósítjuk. Tálaláskor megöntözzük tejföllel, és petrezselyemmel, paprika- vagy pirított szalonnadarabkával díszítjük.














Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: denever, Papee
Bejelöltem ôket: andone

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: -SoD-Gazdi, Atis, Fancy, NoNameNoSlogan, northerina, Sisi, U-imit
Bejelöltem ôket: Felix, h4xZ-, lakk-latex

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 16 bejelölés, 15 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 3.0000 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 56 bejelölés, 54 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9286 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 65 bejelölés, 64 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9385 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 651
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision