Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
Morwen
 
hemuvegben.jpg
Profil képek
018.jpg
018

1158153820_l.jpg
1158153820_l

1347371856_l.jpg
1347371856_l

2006.01.19._006.jpg
2006.01.19._006

2006.01.19._078.jpg
2006.01.19._078

akossal.jpg
akossal

aronnal_lancfuresszel.jpg
aronnal_lancfuressze

balrol1.jpg
balrol1

balrol2.jpg
balrol2

balrol3.jpg
balrol3

becsbennoemivel.jpg
becsbennoemivel

csal_di025.jpg
csal_di025

cumi.jpg
cumi

dscf0273.jpg
dscf0273

dscn0607-2.jpg
dscn0607-2

dscn9230.jpg
dscn9230

dscn9319.jpg
dscn9319

dscn9933.jpg
dscn9933

en.jpg
en

gabesszel.jpg
gabesszel

jobbrol1.jpg
jobbrol1

jobbrol2.jpg
jobbrol2

jobbrol3.jpg
jobbrol3

monivaldmklubban1.jpg
monivaldmklubban1

monivaldmklubban2.jpg
monivaldmklubban2

monokuroboo.jpg
monokuroboo

szembol.jpg
szembol

 
Személyes
Fóruminfó :
Szeretném,ha megértenéd,hogy ez az ember a volánnál az ügyvédem!Nem valami faszfej,akit a parton csíptem fel.A szart!Nézd csak meg!Egyáltalán nem úgy néz ki,mint te vagy én,igaz?Azért,mert külföldi.Azt hiszem,szamoai...Vagy vannak elõítéleteid?
 
Avatar :
 
Név : Futó Dominika
Honlap : http://gportal.hu/portal/morwen
Foglalkozás könyvelő
Nem :
Születésnap : 1983. február 16.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2005. május 15.
Legutóbbi bejelentkezés : 2018. augusztus 22., 00:53
Legutóbbi látogatás : 2018. augusztus 22., 00:57
Profil frissítés : 2008. április 18., 21:41
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :


A mindenem a Without Face .

De pl. filmek: Twin Peaks, Labirintus (Imádom Bowie-t!!!), Austin Powers, Joyeuses Páques (Kellemes Húsvéti Ünnepeket!), Jancsó Miklós filmjei, Mucsi "Kapa, az isten" Zoltán és Scherer Péter... Különben is: "Hogy vagy anyááám, kint a tanyáán, a kertben a réépafa virááágzik...?!", Bud Spencer és Terence Hill filmek, Vissza a Jövőbe 2., Final Fantasy VII- Advent Children!!!!!!! (A DVD-t Honoluluból rendeltem =), A Tehetséges Mr. Ripley, Vérfagyasztó, Hullajó, Hibátlanok, Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai, Végtelen Tőtténet. =), Ali G in Da House, Jay and Silent-Bob Strikes Back, Sliders, Félelem és Reszketés Las Vegasban film+könyv, Ollókezű Edward, Michael Bully Herbig, Zűrhajó, Manitu Bocskora, és imádom az animét: Hayao Miyazaki filmjeit, Howl's Moving Castle, Mimi wo Sumaseba, Kiki's Delivery Service, Chihiro, Sátánka, Horrorra Akadva széria, stb...
Szeretek Playstation-özni. A kedvenceim: Kingdom Hearts... Final Fantasy... Shadow of Memories... The Sims. =D Igen. Szeretem a békét otthon. =)
Szeretem :
Aphex Twin, Dargaard, Elend, Falkenbach, régi Finntroll, Haggard, Katatonia, Madder Mortem, Vintersorg, Massive Attack, Moonspell, My Dying Bride, Rammstein, Type O Negative, Without Face, Popular, The Gathering, Theatre of Tragedy, Mortiis, Abyssos, The Cure, Placebo, The Kovenant, Arcturus, Ulver, Otyg, régi Emperor, régi Nightwish, Pazuzu, Havayoth, Tristania, Másfél, Haelo, Jeffree Star =), The Prodigy, David Bowie, régi Junkies, Marilyn Manson, Tenacious D, Pain of Salvation, Steve Vai, Black-Out, Corvus Corax, Sanguis in Nocte, Cradle of Filth, Korn, Static-X, Therion, General Patton with X-Ecutioners, Mike Patton with The Dillinger Escape Plan, Simply Red, F. O. System, Rage Against the Machine, Mass Hysteria, Garden of Eden, Lacrimosa, Sopor Aeternus, Jamiroquai, System of a Down, Depeche Mode, Soft Cell, Cher, Elvis, Dana International, Therapy?, Coal Chamber, Beastie Boys, Pendulum, Roni Size, Adam F, Crisis, Dying Fetus, Bob Marley, Babylon Zoo, A Perfect Circle, Tool, Ayreon, Superbutt, Fresh Fabrik, Hair filmzene, Angelo Badalamenti zenéi, Hocico, Final Fantasy VII filmzene, The Queen of the Damned filmzene, Siouxie and the Banshees, Samael, Burzum, Agathodaimon, régi Dimmu Borgir, Summoning, Dopestars INC, stb...
Nem szeretem :
Az autóillatosító fenyőfát, az MSN-t, a pénzügyet, a giccseket, a Hooligans-t, a primitív embereket, a sötétben tévelygőket, akik még a bíztató szavaimra is inkább tévelyegnek tovább, a tanulatlan embereket, az írástudatlan embereket, a heavy metalt, és a kockás inges rockereket, a már említett sötétségben leledző ifjúságot, akik elvakultan tudnak rajongani a Tankcsapdáért... és a többi... pl.: Depresszió. Sok dolog van ám, de az egyszerre úgysem jutna eszembe.
Fentiekről vitatkozni nagyon szeretek. =)
Meg ami még jön :
Morwen vagyok. Minden más Morwen haszontalan és hamis, akit esetleg interneten és chateken találni lehet. Erre nagyon harapok, mert több mint öt éve használom ezt a nevet, és a tinilányok a Tyűhűkuha eljövetelével kezdték el felveszegetni. Én magam passzolok legjobban e névhez, és sajnos bevallom, minden bitorlót leoltok a sárga földig. Ez vagyok én, itt van, meg lehet nézni, tessék, tessék.
Igen, ebből következtethetsz arra, hogy valamilyen szinten hiú vagyok, és gonosz, sokszor rossz indulatú, de mégis mindenhol vannak ismerőseim, barátaim, körberajonganak az emberek. Valamit látnak bennem, ami egyedi, és megismételhetetlen, de egy szóval sem mondom, hogy ez a dolog feltétlenül pozitív. Van bennem megvetés, és olyan nagy fokú érzékenység, hogy e kettő teljességgel üti egymást. Ezért a meghasonulás is. Tehát a személyiségem mindig is ellentmondásos volt. Hangulatingadozások minden nap előfordulnak nálam. Sokak szerint kevés a szöveg... azért is nem írtam, mert 1, hogyha elkezdek magamról írni, az minimum egy regény lesz, és úgyis tisztában vagyok vele, hogy senkinek sincs sem ideje, sem türelme végigolvasni egy litániát. 2, nem akartam ismerkedni. Főleg itt. Már képtelen vagyok tartani a kapcsolatot a meglévő barátaimmal is, mert a világ összes ideje sem lenne elég, hogy velük töltsem. Valakit mindig hanyagolni vagyok kénytelen, pedig ezt nem szeretem.

Folyt. köv., csak most irány a meló.

Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: -mirage-, arden, Athame, Cinnamongirl, Don-t, Draculea, Halottlany, Jessica_Michelle, lily, Magika, Noire, Saphire, Schakaal, wlr
Bejelöltem ôket: Indigo_Wendigo

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: -mirage-, Athame, Don-t, Feketelyuk, lily, Saphire, Schakaal, vanilla_vega, wlr
Bejelöltek engem: Magika

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 16 bejelölés, 14 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 3.0000 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 33 bejelölés, 28 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9697 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 33 bejelölés, 30 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9697 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 620
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision