Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
Sieba
 
mad.jpg
Profil képek
box.jpg
box

cool.jpg
cool

crop.jpg
crop

ct.jpg
ct

doll.jpg
doll

elliptic_curves.jpg
elliptic_curves

escher1.jpg
escher1

escher2.jpg
escher2

escher3.jpg
escher3

escher4.jpg
escher4

flame_fractal.jpg
flame_fractal

fractal.jpg
fractal

island.jpg
island

marion_jones.jpg
marion_jones

metal.jpg
metal

morana.jpg
morana

on_the_sun.jpg
on_the_sun

orient_rose.jpg
orient_rose

pen.jpg
pen

pop.jpg
pop

proserpine.jpg
proserpine

salvador_dali1.jpg
salvador_dali1

salvador_dali2.jpg
salvador_dali2

salvador_dali3.jpg
salvador_dali3

siwa2.jpg
siwa2

still_standing.jpg
still_standing

student_job.jpg
student_job

vampires.jpg
vampires

venus_is_a_boy.jpg
venus_is_a_boy

winter_blossom.jpg
winter_blossom

 
Személyes
Fóruminfó :
"Igazság, szabadság, szépség és szerelem!"
 
Avatar :
 
Név : Sieba
Foglalkozás istennő
Nem :
Születésnap : 1984. november 2.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2007. augusztus 25.
Legutóbbi bejelentkezés : 2009. szeptember 14., 19:21
Legutóbbi látogatás : 2009. szeptember 15., 10:14
Profil frissítés : 2009. január 5., 23:04
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :

Az ember, de nem csak felületesen. Mindent meg akarok tudni róla, mitől fél, mit álmodik, mi izgatja... Bele akarok látni a kis nyomorult lelkébe.


Harcosnak nevezzük magunkat. Mert a fájdalmon, alázaton és a tiszteleten át kiismerhetjük önmagukat. Mae geri + seiken tsuki + tsoku tsuki + seiken tsuki + kekomi


A játékot amit játszunk életnek hívnak. Nézz magad köré! Mindenki ezt teszi, közben mindennapi szánalmas dolgokkal elfoglalva nem látjuk hogy itt nincs győztes, nincs jutalom csak a játék, önmagáért.


Szeretem :


"Nem vagyok korán kelő, de ezen a napon egyszerűen nem tudtam tovább aludni, ezért ceremóniálisan elkezdtem készülődni a nagy rituálra, az éjszakai vadászatra. Orrig bújtam a meleg, habos, gyömbér-, vanília- és mézkivonatú fürdőbe és meditáltam. Azt hinnéd a fürdő csak a tested tisztítja a mindennapi kosztól, de ha megfelelő illatokat használsz hozzá, a lelkedet is felkészíti az adott feladatra. Ha este úgy szeretnék aludni mint egy újszülött, mézt és tejet használok, sterssz kiűzésére kamilla és levendula olaj a legjobb, szomorú kedv eltüntetésére pedig a kakaó és shea vaj a nyerő. Most viszont az elemi ösztönöket hívtam elő e illatokkal. Gondosan átdörgöltem hosszú combjaim minden egyes részét goromba tengeri szivaccsal, hogy ezután az olajak selymessé varázsolják a bőrömet. Intim testrészeimre egy-egy csepp illolajat masszíroztam be, mielőtt gondosan eltávolítottam minden egyes makacs szőrszálat. Felfestettem arcomra a harci szineket, körmeimet kiélesítettem, fogaimat lecsiszoltam, izmaimat megnyújtottam és a hajkoronámat is dúsabbá varázsoltam. Elégedetten néztem a tükörbe: femme fatale. Ilyenkor meg szoktam köszönni az égieknek hogy nő vagyok, a hűtőből kivettem a bort és áldoztam. Már majdnem kész voltam, pózoltam, mosolyogtam a tükörbe, ellenőriztem hogy minden a helyén van e. Szeretem nézni hogy támadás közben milyen hatást keltek és esetleges testbeszédi hibáim minél előbb derüljenek ki. Fejemet csóválva közöltem magammal hogy a hátizmokon még dolgozni kellene. És igen. Kések."
Nem szeretem :
"Hogy mi folyt le ekkor bennem? Amit éreztem iránta az fellángolás volt. Mintha egy drága divatos ruhadarabot pillantottam volna meg a kirakatban, amit nem akarok megvenni mert nem kell több ruha és különben is méreg drága, nem éri meg. De nap mint nap elmegyek e kirakat előtt és hosszabb és hosszabb ideig nézegetem, pátyolgatva közben a lelkem. Aztán egyszer bemegyek és felpróbálom, az nem fájhat, úgyis eldöntöttem hogy nem veszem meg. Sebesen rángatom magamra a kiszemelt göncöt és amikor kimegyek ebben divatos rongyban a próbatükör elé, felgyorsul a szívdobogásom, bevörösödik az arcom és remegnek a kezeim. Mint egy heroinfüggő, aki sok szenvedés után végre megszerezte a heti dózisát. Itt már eldőlt, drága vagy nem, kell e vagy sem, a ruhadarabot megveszem. Nem ilyen fellángolásra gondoltál? Hát pedig ilyen volt. Se több, se kevesebb. A férfiakat viszont nem lehet megvenni, addig küzdesz értük amig valamelyik fél fel nem adja. A féltékenység, az elutasítás és a csábítás, más szóval a manipuláció, e játék alap fegyverei. Nem tudod abbahagyni a küzdelmet, mert arra vágysz hogy teljesen a tiéd legyen, győzni akarsz felette. Miért akarjuk megbántni az embereket? Miért kell harcolni a szeretetükért? Miért kellett Juditnak kinyitni a hetedik ajtót*? Végül mi marad? Te, a vesztes, mert egy háborúban csak vesztesek vannak. Ő vagy elment, időben elmenekült és kikerülte a fekete özvegy gondosan szőtt hálóját, vagy elesett a harcban. Ezek után léphetsz tovább, kereshetsz magadnak egy új áldozatot, akinek egy új hálót szőhetsz, új hadi stratégiákat használva és gyűjthetsz új hullákat. Roppant izgalmas. És végül a tragédia nem a sok háború, nem a sok menekült, sérült vagy halott férfi lélek, a tragédia te magad vagy. Ha sokáig nézel a mélységbe, a mélység is beléd néz*."
Meg ami még jön :
"Vadászok vagyunk. Én és egy jó barátom. Milyen vadászok? Lélek vadászok. Az emberek öntudatlanul vadásznak egymásra. Bármilyen kapcsolatba kerülnek, mindig vadásznak. Mert a tét nem kicsi, egy ember lelke feletti hatalom. Ha sok ember felett van hatalmad akkor vadász vagy te is, akkor úgy nevetsz mint a többi vadász, úgy jársz, úgy étkezel. Könnyen fel lehet ismerni a vadászokat, mindig mosolyognak vadászat közben, felvetve a hideg szeretetreméltó kedvesség állarcát, minden gesztusuk, hangnemük, mondanivalójuk ki van számítva, tudat alatt. Ezt nem mindig tudtam. Egyszer borozgatás közben, pont az élet értelmét vitattuk, ahogyan ezt minden értelmes egyetemista előbb-utóbb megteszi és ekkor felébredtünk. Kérded miből? Egy álomból, egy mindenkit körülvevő virtuális világból és minden ami voltunk, minden amibe hittünk megváltozott. "

Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: spell

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: arden, Bathory_Erzsebet, Cooty, FightClub, Necro, shaolin2, xcerazes
Bejelöltem ôket: pkroll

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 8 bejelölés, 7 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 3.0000 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 13 bejelölés, 13 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 3.0000 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 11 bejelölés, 9 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 3.0000 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 424
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision