Nord kiegészítői LD50 felhasználóknak:

Greasemonkey telepítés:

Először is szükséged lesz egy Firefoxra.
Ha ez megvan, szükséged lesz a Greasemonkey addon-ra. Ez sokmindenre jó az LD50 piszkálásán kívül is, ha érdekel mire, nézz szét itt: userscripts.org.
A Greasemonkey telepítése után indítsd újra a firefoxot, és ha mindent jól csináltál, egy majomfej fog vigyorogni a jobb alsó sarokban. Majomfej a jobb alsó sarokban, így:


Kedvenc fórumtémák doboz (v1.1.2)
Kedvencek doboz Szeretnéd, ha kedvenc LD50 fórumtémáid mindig kéznél lennének? Akkor is, ha a legfrissebbek listáját elárasztják a mivanmostok? Itt a megoldás!
Készítettem egy Greasemonkey scriptet, ami berak az oldalra egy plusz dobozt, amibe belerakhatod kedvenceidet, és azok ott is maradnak.

Telepítés:
Ha nincs, telepíts fel egy Greasemonkey-t!
Ha ez megvolt, klikk ide!
A megjelenő ablakban klikk az Install gombra, és már fenn is van.

Használat:
Ha eddig minden jól ment, most már az LD50 összes aloldalán megjelenik nálad egy doboz a bal hasáb tetején. Ennek tetején van kettő, illetve ha egy fórumtémán belül vagy, 3 ikon.
Ezek:
Frissítés: A szerver kímélése érdekében nem frissül minden oldalmegnyitásnál a doboz tartalma, csak ha erre kattintasz.
Törlés: Ezzel tudod törölni a listád tartalmát.
Ha csak egy elemet akarsz törölni, használd a sorok végén lévő minuszjelet.
Hozzáadás: Ez csak akkor látszik, ha egy fórumtémán belül vagy. Erre klikkelve hozzáadhatod az adott témát a listádhoz.


Ignore Script (v0.61b)
Ezzel beállíthatod, hogy mely userekre nem vagy kíváncsi, és onnantól kezdve nem kell átgörgetned a hozzászólásaikat.

A script itt.

Telepítés után, minden fórumoldalon bal felül megjelenik egy doboz. Abba kell beleírni (soronként egyet) az ignorálni kívánt nickeket, és megnyomni alatt a frissítés gombot.
Ezután, a következő oldalbetöltésnél már el is tüntek a nemkívánt hozzászólások. Természetesen a beállításokat megjegyzi, így elég egyszer kitölteni, de később is lehet bármikor módosítani.
Ha mégis el szeretnél olvasni egyet, akkor a hozzászólás jobb felső sarkában kell megnyomni az ott megjelenő gombot, és már le is nyílik.
Ez még egy kezdeti verzió, további fejlesztések várhatóak

tn tag a szövegdobozokhoz. (v0.9)
Plusz gomb a fórumos szövegdobozok menüjébe, amivel úgy linkelhetsz nagy (350 pixelnél szélesebb) képet, hogy nem tolja szét a fórumot.
A script itt található!

Még hiányzik a doboz fejléce, és a lenyitó gomb sem az igazi. Ha valaki érzi magában az erőt, hogy photoshopbűvészkedjen egy kicsit, és megcsinálná nekem ezeket, azt megköszönném.

Ha bármelyiket használod, ha tetszik, ha nem tetszik, ha hibát találsz, ha ötleted van, vagy csak simán fizetni akarsz nekem egy sört, írj PM-et!